Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brązowy śluz

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie miesiąc złe miałam 03-03-2016 zazwyczaj trwa do 7 dni i tak też było, Ale się nie skończyło bo od razu , gdy okres powinien ustąpić pojawiły się brązowe plamienia, które trwają do dziś i czasami nie jest to w małej ilości. Chcialabym sie dowiedziec czy ktos mial podobnie czy cos wie na ten temat. Ja obecnie jestem poza krajem i nie bardzo mam dostęp do lekarza.

Gość gość
Ja mialam brazowy sluz pomiedzy miesiaczkami przez lata i w koncu przy szczegolowych badaniach krwi wyszlo, ze mam niedoczynnosc tarczycy. Problem zniknal kiedy zaczelam suplementacje brakujacego hormonu. Oczywiscie to nie musi byc to samo u Ciebie, ale moze warto sie zbadac pod tym katem.

Gość gość
ja mam biale uplawy sluzu od paru lat miedzy miesiaczka. wlasciwie nigdy az tak bardzo nie przywiazywalam do tego wagi, wczoraj dowiedzialam sie ze mam niedoczynnosc tarczycy. Czy to mozliwe ze uplawy sa przez niedoczynnosc tarczycy?

Gość gość
Mi też zdarzało się mieć brązowe plamienia Ale występowały zazwyczaj tydzień po moesiaczce a teraz jest to w ciągłości i to już 6 dzień