Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybieram się do sauny i chciałabym się wygolić ale nie chcę wyjść na głupią

Polecane posty

Gość gość

Mam grubo ponad 40 lat ale mam ochotę posaunować. Dlatego chciałabym się ogolić - zazwyczaj tylko przycinam - tam na dole. Czy mogę zostawić sobie jakiś paseczek? Czy nie wyjdę na puszczalską albo na zacofaną?

Gość gość
Saunuję ponad 10 lat i powiem tak. Jak sauna przestrzegająca reguł saunowania, normalnych ludzi, to nikogo nie będzie obchodziło czy jesteś tam wygolona czy nie. Powiem inaczej 90% jest wygolonych i wszystko w tym temacie.

Gość gość
ja zostawiam sobie cienki paseczek. Nie zwracam natomiast uwagi, jak mają inne kobiety i podobnie nie widzę, aby ktokolwiek mi się nachalnie przyglądał.

Gość gość
Mam pytanie, czy sauna jest osobno męska i damska, czy wszyscy razem?

Gość gość
Wszyscy razem, choc spotkałam sie kiedyś, że były tylko godziny dla kobiet.

Gość gość
* miało byc - godziny tylko dla kobiet

Gość gość
Porządkowy nie wpuści cię do sauny jak zobaczy wyłażące spod majt krzaczory:P

Gość gość
Gdzie wy chodzicie do sauny ze tam golasy siedza. Ja chodzę do dwóch w różnych miejscach i nikt tam goły nie lata, i ja też bym nie siedziała z ci...pą na wierzchu :O

Gość gość
Sauna nago,lub jeśli ktoś się wstydzi to okrywa się ręcznikiem jest najlepsza dla skóry i ciała.Chodzenie do sauny w gaciach czy kostiumie jest bez sensu.Poza tym można sobie odparzyć ciało.

Gość gość
Są różne sauny w jednych ludzie siedzą nago,w innych w recznikach a w jeszcze innych siedzą w gaciach.Wszystko zależy od tego jak ludzie wola.

Ja chodzę do sauny i jestesmy wszyscy w ręcznikach. Tobie ma być wygodnie co Cie obchodzi zdanie innych? To tylko sauna a nie seks grupowy :O

Gość gość
W saunie seks bo jest się nago?Jeszcze nie Byłaś nigdy w saunie z której ludzie korzystaja nago skoro tak myślisz.Myślę że na aufgussy (ceremonie zapachowe) w saunie też jeszcze nigdy nie trafilas.Wybiez się kiedyś do Czeladzi do Pałacu Saturna lub w inne miejsce na jakieś pokazy mistrzów a zobaczysz że to bardzo ciekawe.

Gość gość
W ręczniku to poprawnie,nikt nie każe być nago.Ważne aby nie wchodzić do sauny w kostiumie kąpielowym bo to nie jest dla nas zdrowe.Ja chodziłem do takiej sauny w Warszawie z której większość osób korzystała nago i nie widziałem aby jakaś para uprawiała seks.

Gość gość
te kudelki są,fajne,niegol ich szkoda;-)

Gość gość
Lauraannallette.Jeśli wolisz w ręczniku to saunuja w ręczniku.Jest tak wiele miejsc wiec kazdy sobie saunuje tak jak lubi i jak mu wygodnie.My wolimy nago.Tak jest przyjemniej i sauna daje wtedy lepsze efekty zdrowotne.

Gość gość
SAUNA NAGO?! Bylam przynajmniej w 10 saunach i wszedzie wszyscy byli w kostiumach kapielowych, nawet jesli nie byla to "przybasenowa" sauna

Gość gość
Mnie bardziej śmieszy podejście "na codzień mam włosy, ale jak idę do ludzi to się pokaże, a co, niech widzą wygolone c****o". A na codzień czemu się nie golisz skoro w saunie to takie konieczne? :D To hipokryzja, męzowi jedno, ale jak do obcych to się trzeba odstawić

Gość gość
Musisz jeszcze kilka saun odwiedzic lub w nieodpowiednich godzinach Byłaś. :)

Gość gość
Lub dniach tygodnia.

Gość gość
Każda kobieta może się golić bez względu na wiek. I nie będzie w tym nic złego!!

Gość gość
Mimo iż jestem facetem to też golą do zera swojego ptasza. Jest mi tak wygodniej. A w saunie do której uczęszczam nikt nie zwraca uwagi czy ktoś jest wygolony czy nie. Chociaż zdecydowana większość bywalców jest wygolonych.