Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jecie dziś na obiad i co planujecie na kolację?

Polecane posty

Gość gość
Zupa kalfiorowa i naleśniki ze swojskim dżemem truskawkowym, synek z gorzką czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej, a na kolacje mamy kiełbache z ogniska ;-)

A ja dzis upieke przepiorke, do tego pieczone ziemniaki i warzywa gotowane na parze. to bd na kolacje, kiedy wroci narzeczony z pracy a ja na obiad zjem to co bd w pracy (taka praca ze moge jesc) :)

Gość gość
Domowe hamburgery/mieso zmieliłam z fileta z indyka, sałata, ogorek, pomidor, cebula, majonez i ketchup a i swojskie bułki ziarniste. Zupa była na pierwsze-krem z dyni ze słonecznikiem ale jadła jedynie corka bo ja az tyle nie wsunę.

Gość gość
jak szukasz inspiracji na to, co możesz zrobić na obiad i kolację zajrzyj tutaj http://panipanidomu.pl myślę, że bez problemu coś smacznego dla siebie znajdziesz.

Gość gość
Schabowy ziemniaki i kapusta z pieczarkami Na kolację tosty

Gość gość
obiad: kadrl na cieplo z jablkiem i zimeniakami, salata, budyn kolajca: zapiekanka kalafiorowa, jogurt, mandarynka

Gość gość
Wczoraj na obiad mieliśmy rosół z makaronem, roladki drobiowe z warzywami, ziemniaki i surówka z białej kapustki. Na kolację był twarożek ze śmietanką i chleb. Dziś były tzw. "flaczki" jarskie, a na kolację parówki na ciepło. Jutro zrobię na obiad spaghetti, tylko nie mam pomysłu na kolację.