Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gremplina1

czy seks podczas masażu to zdrada ?

Polecane posty

Gość gremplina1

mam 47 lat, mąż 50, od 5 lat nie współżyjemy ze soba, poszło o wszystko, ja dbam o siebie, mąż ma wielki kałdun i nic z tym nie robi nygus jeden, w końcu zaczęłam chodzić do masażysty, mam po 4 orgazmy podczas jednego seansu, zawsze odwdzięczam się masażyście, normalnie , reką lub ustami, i wcale nie mam rozterek że to zdrada ... Czuję się duzo lepiej teraz, masażysta mówi mi że mam świetne ciało, kolezanki w pracy też zauważyły że wygladam promiennie..

Gość gość
wez sie qwa...

Gość gość
My jesteśmy dużo młodsi i na każdy masaż chodzi ze mną mąż. Gdy zaczęłam się podniecać spojżał masażysta na mnie powiedziałam że może mnie zaliczyć lecz po nim mąż musi również by spadło u męża podnienie .Chętnie się zgodził i raz w miesiącu sobie dogadamy.

Gość gość
a jak on cie doprowadza do tych 4 orgazmow/

Gość gość
gość 2016.03.15 Znam Cię:) Masz imię na E., masażysta na D., a rzecz dzieje się w W. To wiele wyjaśnia.... :) Pozdro

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość gość
Gdybyś nie robiła tego loda to by było ok Przestań robić mu loda wtedy to nie będzie zdrada .

Gość gość
to nie jest zdrada a co??? to tylko pokazuje ze kobiety (większosć) to dziwny gatunek, ja facet pocałuje się z inną to latacie że was zdradził a jak ty mu robisz loda to jest ok - weź pomyśl co piszesz