Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle robię za pośredniczkę między ludźmi

Polecane posty

Gość gość

Hej. Nie wiem z czego to wynika, ale ludzie chętnie wybierają mnie jako osobę pośredniczącą w zdobywaniu dziewczyny/chłopaka. Faceci wypytują o moje koleżanki i niejednokrotnie proszą o pomoc, dziewczyny zresztą podobnie. Udało mi się do tej pory połączyć ze sobą cztery pary (w pozostałych sytuacjach było tak, że jedna strona chciała, a druga nie). Wszystko fajnie, tylko że ja sama w tym wszystkim pozostaję bez drugiej połówki. Niedawno wpadł mi w oko pewien facet, strasznie chciałam go bliżej poznać, ale pech chciał, że zauroczył się moją najlepszą przyjaciółką (która jednak nie jest nim ani trochę zainteresowana) i ciągle szuka z nią przeze mnie kontaktu. Już powiedziałam mu, że Kasia nie jest zainteresowana, ale chyba to do niego nie dotarło. Niby już teraz twierdzi, że mu przechodzi to zauroczenie, ale z drugiej strony ciągle pyta co u niej itp. Wkurza mnie to.

Gość gość
dzieki za inspiracje. historia z drugiej strony -jestem przesladowana i stalkowana przez zonatego, po to zebym mu w koncu popuscila szp.ary. po kilku latach jestem u skraju wytrzymalosci i podobnie jak ty autorko - skoro zadne prosby nie pomagaja to wybiore sie do jego zony, do jej pracy i tez jej zrobie jazde przy wszystkich - zeby pilnowala swojego k*****arza. mysle ze to poskutkuje

Gość gość
Współczuję. Niektórzy ludzie są żałośni. Dla mnie oczywiste jest to, że jeśli ktoś mówi nie, to sygnalizuje bym dała sobie spokój.

Gość gość
Ktoś też to przerabiał?

Gość gość
Chyba zacznę :D Może to odstraszy niektórych delikwentów i w końcu sama znajdę sobie chłopa.