Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

GRUDNIÓWKI 2016

Polecane posty

Gość moze przyszla mamusia

jest juz ktos na grudzien??? :)

Gość aifoz
jeszcze nie moge testowac. Ciagnie mnie brzuch nie wiem czy w ppoprzednije ciązy tak było. Nie pamietam. ale mam jeszcze 9 dni do @ więc moze byc zwykłe mielenie w brzuchu. chociaz dziwne :)

Gość gość
U mnie za tydzien wszystko bedzie jasne . Czekam na wielkanocny prezent

Gość gość
Ja w piatek robie test o ile @ nie pojawi sie wczesniej ;) Anka

Gość Aifoz
Anka ja w sb :) robię

Gość gość
Blada druga kreska co myslicie? Termin okresu dzis lub jutro

Gość Aifoz
Ja bym się cichutko cieszyła i jutro powtórzyła:)

Gość gość
Ja już mam wyniki bety z 19.03-56 a z 21.03 136... wiecej juz nie sprawdzam czekam na wizyte 1 kwietnia... ktos dolaczy? Jakies obajwy?

Gość gość
No tak,ulegajcie tej moze przyszla mamusia i oglaszajcie swoje ciąże nawet bez potwierdzenia!! jestem 1 dzień w ciaży hehe.

Gość gość
Chyba nic zlego radosc z pozytywnych testow... a Tobie gratuluje duzej ilosci wolnego czasu na czytanie ha ha

Gość gość
a ty skad wysnuwasz wniosek o duzej ilosci czasu?hehe,Kaszpirowska co z fusów wróży.

Gość gość
Jeszcze kreski nie ma a juz temat porodu na grudzień.logiczne to?oświec mnie jedna z drugą.

Gość gość
No ja akurat kreski mam i badania laboratoryjne. Poza tym jak długo sie starasz to normalne ze sie cieszysz. A nikomu w realu nie chwale sie i długo nie będę. A wniosek o czasie bo czytasz tematy które są powodem do śmiechu z czyichś emocji...

Gość gość
skad wiesz co ja czytam ?A juz bzdura jest gadać za mnie cokolwiem,w tym śmiechu z cudzych emocji.Przeczytaj najpierw dokladnie kogo tyczyl wpis,ze zrozumieniem,powoli a potem wnioskuj i pisz.Nie odwrotnie.Polecam.

Gość Aifoz
gość 19:56 gratuluję ja kupiłam wczoraj test ale jednak nie zrobiłam bo myslałam że strumieniowy a był płytkowy więc mi się leń włączył i sie odechciało :) w sb mam planowane @ więc i tak by nic nie wyszło pewnie.

Gość gość
Udalo sie dwie piekne krechy sa! Jutro i we wtorek mam wolne to zrobie bete. Aifoz czekam na wiesci od ciebie Anka

Gość gość
Gosciu doczytaj lepiej bo sa juz osoby z pozytywnym testem. Ciaze na poczatek grudnia lub koniec listopada wiec po co jad?? Ja mam gdzies kto zalozyl temat i czy to projekt kafe czy nie, bo ten ktos tu sie nie udziela Anka

Gość anika545
witam. ja mam okres w sobote dostac. test owu ktory robilam pokazal 2 kreski, wiec nie wiem co myslec.

Gość gość
Co myslec? Ze masz owulacje Tzn owulacja ci sie przesunela wiec dzialaj bo to jest ten czas ;) pozdrawiam

Gość Aifoz
Anka, Ja się pospieszyłam i wiesz zrobiłam dziś i neg. Ale wiesz zdziwiona jestem bo zawsze przed okresem mam takie hmmm brazowe zwiastuny a teraz mam biały z elementami żółtego i hmmm jak to napsiac taka opuchnięta pochwę ale wiesz nie w sensie że cos nie tak tylko tak nabrzmiałą. Pewnie sie stukasz po głowie skąd takie obserwacje. W poprzedniej ciąży przeczytałam to gdzieś i tak sprawdziłam i tez tak było ale wtedy miałam tez bardzo czułe piersi a teraz kompletnie nic...... w sb mam mieć okres czyli 28dc u mnie.

Gość gość
Aifoz powtorz w niedziele rano Wiesz mi w pierwszej ciazy test dopiero wyszedl w 33 dc przy cyklach 28 Czekamy! Jak nie na okresu to dobrze ;-)

Gość gość
No wiem tez myślałam o niedzieli ale przyjadą moi rodzice i wiecie mały się będzie kręcił i plus jakby nie wyszło to będę przybita i się zaczną pytania etc:) Zrobię we wt w pracy więc jak rano ( ale nie z porannego moczu bo nie doniosę do pracy :P) to chyba powinno wyjść. Jakbyśmy nie pisały to Wesołych dziewczyny :)

Gość Aifoz
to byłam ja powyżej

Gość gośćj_ulka
Ja robilam 2 testy wczoraj i od razy pojechalam na test z krwi tez wyszedl, 212,0 - 4 tydz. 11 kwietnia ide na usg powinnonbyc juz widac bo to bedzie 7 tydz. Powodzenia wszystkim trzymam kciuki

Gość boss jacek
Batman v Superman (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/twLbatman-v-superman >>>http://ma0.pl/r/twLbatman-v-superman >>>http://ma0.pl/r/twLbatman-v-superman >>>http://ma0.pl/r/twLbatman-v-superman >>>http://ma0.pl/r/twLbatman-v-superman >>>http://ma0.pl/r/twLbatman-v-superman W obawie przed poczynaniami nieposkromionego superbohatera o boskich rysach i zdolnościach, najznamienitszy obywatel Gotham City, a zarazem zaciekły strażnik porządku, staje do walki z otaczanym czcią współczesnym wybawcą Metropolis, podczas gdy świat usiłuje ustalić, jakiego bohatera naprawdę potrzebuje. Wobec konfliktu, który rozgorzał między Batmanem i Supermanem, na horyzoncie szybko pojawia się nowy wróg, stawiając ludzkość w obliczu śmiertelnego niebezpieczeństwa, z jakim jeszcze nigdy nie musiała się mierzyć

Gość gość
Aifoz i jak sprawy? Anka

Gość Aifoz
Anka - jest rzesisty @... kurde wiesz niepotrzebnie tak sie uczepiłam tego ze mam co 28 dni . Dostaław w 30 :( Nie będę ci towarzyszyć w grudniu ech. A Ty jak się czujesz? pewnie słabo ale wiesz w wielkiej sprawie :) Pierwsze? czy 2 bo ja mam sklerozę jak wczesniej czytam a pozneij odp :)