Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras z was cwiczy z chodakowska? mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

wiem, że ona ma kilka treningów jakiś skalpel, turbo czy cos takiego ale generalnie nie orientuje się w temacie...;) Wie któraś z was od którego treningu najlepiej zacząć i który będzie najlepszy na zgubienie oponki z brzucha? A jeśli ćwiczyłyście to po jakim czasie były efekty?

Gość gość
Zacznij od skalpela bo jest najprostszy, po dwóch trzech tygodniach ekstra figura nasz coś innego

Gość gość
Nie zaczynaj od Chodakowskiej bo się zniechęcisz. Skalpel dla początkującego to mordęga. Polecam ci zacząć od filmików na YouTube z Tiffany Rothe (ma mnóstwo ćwiczeń na boczki) i MelB. Ich ćwiczenia trwają ok 12 min i sama decydujesz którą partię ciała dziś ćwiczysz. Jak nabierzesz siły, że mięśnie po wysiłku nie będą się trzęsły to tam sobie Chodakowską puść, ale jak masz problemy z kolanami to skalpela nie polecam, nie wiem jak inne serie.

Gość gość
Dokładnie Chodakowska ma ciężkie treningi to nie dla początkujących a już na pewno nie Killer czy Turbo spalanie.Jestem wysportowana i ćwiczę już kilka miesięcy z Chodakowską a czasami mam problem przebrnąć przez jej trening. Spróbuj Mel B.tak jak ci radzą.

Lepiej weź sie za ćwiczenia z Mel B. Po Chodakowskiej stracisz zapał choć nie powiem rezultaty sa.nią robiłam miesiąc turbo wyzwanie i efekty były szczególnie w okolicy talii . Później nabawilam sie trzech kontuzji i tyle było mojej Ewki..

Gość gość
Miesiąc temu zaczęłam skalpel i po czterech dniach dopadła mnie rwa kulszowa. Strasznie odcinek ledźwiowy dostaje w doopę. Myślałam, ze te opinie o kontuzjach po ćwiczeniach z nią są naciągane, ale niestety przekonałam się na własnej skórze. Teraz robię tylko 8 wybranych lżejszych ćwiczeń ze skalpela, ale tylko stojące bo leżące to jakas masakra

Gość gość
Jeśli zależy Ci na szybkich efektach radzę zapisać się na siłownię. Pamiętaj że brzuch spala się globalnie a nie lokalnie tzn. musisz ćwiczyć całe ciało (trening siłowy np. 2-3 razy w tygodniu najlepiej z obciążeniami bo tak szybciej spala się tkankę tłuszczową + aeroby). Aha i pamiętaj o diecie (5 posiłków dziennie) bo bez niej żadnych efektów w postaci utraty tłuszczu nie będzie. Pozdrawiam