Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miranoo

Magiczny Dywan

Polecane posty

Gość Miranoo

Magiczny Dywan to specjalne urządzenie, które projektuje na podłożu pokoju otoczenie w pełni interaktywne. Całość zabawy z Magicznym Dywanem polega na tym, że wszystko co robimy, robimy przy użyciu własnych rąk i nóg, a nie za pośrednictwem myszki czy klawiatury. To świetna zabawa dla dzieci, a także często nauka!

Gość Marian33
Cześć, również polecam zabawę z wykorzystaniem Magicznego Dywanu to świetne połączenie zabawy z edukacją, a jednocześnie doskonały pomysł na spędzenie czasu ze swoim dzieckiem :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Paweł77
Coś o tym słyszałem i myślę że fajnie jak pojawia się coś nowego wtedy dzieciaki nie nudzą się i zawsze jest jakieś urozmaicenie :)

Gość Cleo56
Super sprawa, widziałam filmiki na których dzieciaki śmigają na Magicznym Dywanie i muszę przyznać że to jest mega urządzenie :) Lubimy to :)

Gość Zdzisław33
Moja siostra, która pracuje w przedszkolu była ostatnio na warsztatach gdzie prowadzący m. in. prezentowali Magiczny Dywan i jak sama powiedziała była pod wielkim wrażeniem :)

Gość Tadeusz66
Magiczny Dywan to edukacja,******* rozwój, ale również co najważniejsze dobry FUN i przyjemność sama w sobie!!! Chylę czoła przed pomysłodawcami :)

Gość Emil55
Magiczny Dywan to: - moc radości dla dzieciaków :-) - rozwój poprzez ****** zabawę, - pomoc dydaktyczna dla nauczyciela Podpisuję się pod nim całkowicie :)

Gość Eugenia33
Witajcie drodzy użytkownicy forum :) Moim zdaniem dzieci powinny korzystać z takich innowacji oraz udogodnień, gdyż w ich przypadku ważne jest eksplorowanie nowych rzeczy i technologii, które mogą pomóc im w rozwoju :)

Gość 9898Nina
Gorąco zachęcam do zainteresowania się Magicznym Dywanem :) Super rozwiązanie dla dzieci i nie tylko, ponieważ wykorzystywany jest także w rehabilitacji i rewalidacji osób starszych :) Polecam

Gość Pablo70
Witam witam MD to fenomenalne rozwiązanie na miarę 21 wieku, które daje wielką moc radości i atrakcji dla naszych milusińskich.

Gość Wiki88
Magiczny Dywan zachęcam bardzo gorąco do zapoznania się z tym cudownym urządzeniem, które myślę już niebawem będzie niemal w każdej placówce edukacyjnej :)

Gość szymon77
Hej, przyznam, że MD robi wrażenia, a w głównej mierze jego wykonanie oraz możliwości jakie daje, myślę że z czasem firma rozwinie bardzo mocno skrzydła i niemal w każdej placówce zagości MD :)

Gość Luiza55
Cześć, będąc świeżo upieczoną nauczycielką wychowania przedszkolnego bardzo mocno interesuję się tematem multimediów w wychowaniu dziecka i uważam, że warto jest podejmować próby ich prawidłowego wykorzystania w edukacji, ponieważ w przyszłości może to bardzo zaowocować.

Gość Anna 6
Dzień dobry, funkcjonowanie dzisiejszych placówek oświatowych nie jest możliwe bez wykorzystania nowych zdobyczy techniki czy innych multimediów, dlatego tak ważne jest ich mądre i sensowne wykorzystanie. Magiczny Dywan wpisuje się w te definicję skutecznie i spełnia wszelkie wymagania by stanowić przyszłościowe rozwiązanie, które za pewne będzie wykorzystywane w coraz większej ilości szkół i przedszkoli :)

Gość gość
Spam. Naprawdę myślisz, że ktoś nie widzi tych identycznych nicków?

Gość gosc9575y6t
Hej, słyszałam wiele dobrego o Magicznym Dywanie i myślę, że warto poświęcić chociaż chwilę by zapoznać się z tym co tak naprawdę ma do zaoferowania dla dzieci oraz nauczycieli i wychowawców :)

Gość Ksawery637
Magiczny Dywan - moc atrakcji i rozrywki połączona z edukacją i pożytecznym ruchem, który korzystnie wpływa na rozwój dziecka :)

Gość mariusz5883
Rewelacyjna innowacja, która daje wiele frajdy i radości, ale jednocześnie uczy, edukuje i wnosi ogromny wkład w rozwój naszych dzieci :)

Gość Andrzej 43984
Magiczny Dywan jest w pełni bezpiecznym urządzeniem, które zostało skonstruowane w taki sposób by nie zagrażać zdrowiu dzieci oraz osób je obsługujących :)

Gość gość
Taki magiczny dywan to naprawdę super sprawa, w przedszkolu córki mają i extra dzieci z tego korzystają. Córka go uwielbia. Tutaj https://funtronic.eu/ sobie możecie popatrzeć jak ten magiczny dywan dokładnie działa.