Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pomoc kolezance?pozyczka dlug windykacja

Polecane posty

Gość gość

wzieli oboje pozyczke w providencie (ona z chlopakiem, na siebie). polowa splacona. on ja zostawil mowiac ze pomoze splacic. skonczylo sie na obietnicach. ona zmienila miejsce zamieszkania, ma nowe zycie-rodzine. wie ze on (byly) jej nie pomoze choc powinien bo tez z tej kasy kozystal. swinia ale coz ... mam wiec pytanie. co moze windykacja? wydzwaniaja do jej rodziny o czym ona od znajomych sie dowiedziala bo z rodzina od wyjazdu nie utrzymuje kontaktu. mieszka w innym miescie, wyszla za maz. jak moze ja odnalezc windykacja i co dalej? mowila ze skontaktuje sie z rodzina aby dowiedziec sie z jakiej windykacji jej szukaja, ze sie z nimi skontaktuje. jakos watpie ze to zrobi. ale moze sie myle

Gość gość
To nie są idiotyzmy! Ona jest mi jak siostra chcialabym cokolwiek się dowiedzieć jak to wygląda itd. Widzę że ona mnie zbywa a nie ma mnie w pl wiec nie wiem czy zrobi jak mówiła. Nie chce by miała kłopoty pomogę ale bym chciała wiedzieć co może wondykacja

Gość gość
Ja bym się wcale tak nie bała tych chwilówek, jeśli ktoś faktycznie wie, że będzie miał kasę za tydzień, czy dwa, a musi zapłacić rachunki, to powinien pożyczyć, szczególnie, że niektóre firmy udzielają pierwszych kredytów za darmo. Warto najpierw zajrzeć na stronę http://www.supernovafinansowa.pl i sprawdzić dostępne opcje. Tam jest od groma ocenionych firm, więc wiadomo, która nie oszuka tak od razu ;)

Gość Mscislawaa
A czy nie może spróbować polubownie rozwiązać tego sporu? Zazwyczaj taka opcja jest i windykatorzy też ją preferują nawet w takich serwisach windykacyjnych online jak Vindicat - http://vindicat.pl/ , jest taka opcja. Może warto się chociaż zapytać, to nic nie kosztuje a może się okazać, że takie polubowne załatwienie sprawy będzie szybsze i mniej bolesne niż zwykły proces windykacyjny...

Gość gość
Ja myślę że warto też się udać po poradę prawną. Znam pewną kancelarię która się zajmuję windykacją i nie tylko jest również sprawdzona i bardzo mi pomogła. Kancelaria Liderio pomogła rozwiązać mój odwieczny problem i na szczęście wszystko jest juz dobrze :)

Gość gość
Dziękuję Pan/Pani gość za polecenie kancelarii tej Liderio. Wczoraj udałam się do nich i byłam mile zaskoczona. Mam podobną sprawę lecz chodzi o odzyskanie pieniążków moich od znajomego który nagle teraz się odezwał i powiedział że będzie mnie spłacał jak go postraszyłam iż pójdę do sądu. Oczywiście pismo też już zostało dla nie go wysłane :) polecam tę firmę jak ktoś jest w tarapatach tak jak ja i setki innych ludzi :)