Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Wierzaca

Modlitwa o milosc

Polecane posty

Go艣膰 Wierzaca

Hej, pewnie moje pytanie wyda wam sie glupie, ale musze je zadac. Czy myslicie ze modlitwa o milosc o powrot ukochanej osoby z ktora nir jestescie a byscie chcieli ma sens? Czy moge Bogu powierzyc te sprawy? Czy w przeszlosci tak robiliscie? A moze macie jakies szczegolne modlitwy ktore polecacie? Odpowiadajcie. Jestem ciekawa waszych opini

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
wez daj se siana. to tak jak modli膰 sie o deszcz :D do 艣w. Rity jakby co :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie powinno sie ingerowac w czyj膮艣 wol臋..czyli o milosc modl sie jak najbardziej ale nie o konkretn膮 osob臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w zale偶no艣ci o mi艂o艣膰 w co to do innego kogo艣 si臋 m贸dl.,.,

Udost臋pnij ten post

Czyta艂am na stronce o Nooweeniee Pommpeejaanskiej 偶e t膮 modlitw膮 si臋 modl膮 o powr贸t ukochanej osoby. Czyta艂am te偶, 偶e dziewczyny wymodli艂y sobie m臋偶a modlitw膮 Tajemnica Szcz臋艣cia - odmawia si臋 j膮 przez rok codziennie. http://www.nspj-wyry.katowice.opoka.org.pl/Oaza/Tajemnice.php

Udost臋pnij ten post

Ja sie modlilam o milosc. Dalej sie modle i modle sie za Niego czasami. B贸g ma na nas Sw贸j plan ale :"ko艂aczcie, a wam otworza"....?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Egipt

Egipska bogini Hathor

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drugaszansa

Egipska bogini Hathor

Jak ju偶 kto艣 wspomnia艂 wy偶ej Nowenna Pompeja艅ska, 9-dniowa Nowenna do 艢wi臋tej Rity, mo偶na te偶 pomodli膰 si臋 do 艢wi臋tego J贸zefa, 艢wi臋tego Judy Tadeusza albo do 艢wi臋tego Ojca Jana Paw艂a II. przestrzegam przed r贸偶nymi zakl臋ciami mi艂osnymi i egipskimi b贸stwami.

Udost臋pnij ten post