Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego w sobie nienawidzicie

Polecane posty

Gość gość

Z wyglądu. Może być jedna rzecz albo więcej. Ja zaczynam: oczy, zbyt niski wzrost.

Gość gość
Z wyglądu to chyba nie ma takiej rzeczy, no może tego że jestem strasznie chudy i zawsze taki byłem, ale w sumie w niczym mi to nie przeszkadza, ale w charakterku zmieniłbym jedną rzecz, to że szanuję kobiety i je lubię i cenię, bo przez to nie potrafię ich zaliczać jak kumple :(

Gość gość
Popekane pajączki nie znoszę tego!!###:( :(

Gość gość
włosy, brwi, piersi, czolo, lydki

Gość gość
Krzywe ramiona (od garbienia się), kościste ramiona, krzywe zęby (właśnie zaczęłam przygotowania do miany tego, ale nie wiem czy finansowo dam radę), nieatrakcyjne dla mnie rysy twarzy (zapadłe kości policzkowe, czy jak to tam ująć. Moja mama ma takie ładne kości, a ja po ojcu nie... :( ).

Gość gość
och zapadłe kosci policzkowe, to może masz coś z zatokami nie tak? ponoć co 7 lat i tak rysy sie zmieniają :D

Gość gość
wiszace duze piersi i ogromne brodawki

Gość gość
wiszace male piersi i wiszaca mala ci.pka

Gość gość
to że szanuję kobiety i je lubię i cenię, bo przez to nie potrafię ich zaliczać jak kumple - to dobrze,że szanujesz i nie zaliczasz to jest duża zaleta!! po co miałbyś też być takim prymitywem jak kumple..może zmień towarzystwo? nie cierpie jak faceci "zaliczają" pół miasta :O

Gość gość
lepiej znajdź sobie porządną,dobrą dziewczyną która to doceni :) to lepsze i seks z miłości a nie pójście na latwizne i bylejakość..

Gość gość
Raczej nie mam nic z zatokami (ale mój ojciec owszem, od dziecka!), ale no nie mam takich ładnych kości policzkowych jak moja mama, a pasowałyby do mnie. Mama jest spod granicy z Ukrainą, to rysy już bliższe tamtym.

Gość gość
nie ma takiej rzeczy

Gość gość
ja mialam kiedys jak bylam grubsza ladniejsze i wysoko uniesione pucki, a teraz wszystko obwislo i szczurza twarz zostala. nie lubie lwiej zmarszczki i ni wiem czy nie jest zwiazana z alergiami i przeziebieniami czestymi, bo wtedy smarkam jak szalona, takze moj trop troche prowadzi do zatok, bo i on moduluja nasz glos, a tez mi sie wydaje ze mi sie zmienil na gorsze, wiec chyba rezonans mnie nie ominie. nienawidzę czestej opuchlizny powiek i tego, ze nie jestem zimna ssuka dążącą po trupach do celu - takim latwej w zyciu

Gość gość
to dobrze,że szanujesz i nie zaliczasz to jest duża zaleta!! x Jakoś nie odbieram tego jako zaletę i nie zauważyłem aby dziewczyny to doceniały, wręcz przeciwnie, największe powodzenie mają ci którzy kobiet nie szanują i się nimi bawią i tego faktu nie da się podważyć.

Gość gość
no ale jakie to ma znaczenie kto ma powodzenie? nie chodzi ci chyba o to,zebys był jak to goowno do którego leci milion much ( wybacz porownanie,ale bardzo tu pasuje)..wazniejsze jest żeby znaleźć jeden Diament. Ale żeby go znaleźć samemu trzeba nim być :)

Gość gość
takiego jak Ty doceni porządna..a chyba to lepsze niż żeby leciały na ciebie puszczalskie? w końcu swój do swego ciągnie... choć jak zazdrościsz kumplom to chyba jednak nie jesteś jeszcze dojrzały

Gość gość
wszystko ok oprócz zębów, niestety