Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Wlosy na brzuchu. Co robi膰?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam :) zastanawiam si臋 nad kupnem depilatora laserowego philips gdzie艣 tam czyta艂am par臋 lat temu 偶e w艂osy z czasem przestan膮 rosn膮膰 ca艂kowicie. Czy to prawda? Czy naprawd臋 par臋 zabieg贸w w domu za 2000 z艂 wystarczy 偶eby mie膰 spok贸j? To taka mala nadzieja dla mnie poniewa偶 gdzie艣 tam, ma艂a by艂am gdzie艣 podsluchalam starsza siostr臋 i kuzynke kt贸re rozmawia艂y o goleniu si臋, d艂ugo nie my艣l膮c wzi臋艂am maszynk臋 i ogolilam si臋 z g贸ry na d贸艂 - w艂osy mia艂em w贸wczas tylko jak to dziecko meszek na r臋kach, brzuchu i plecach ogolilam wszystko i o ile pogodzilam si臋 z tym ze w艂osy na r臋kach odrosly w znacznie wi臋kszej ilo艣ci tak nie mog臋 si臋 pogodzi膰 z tym ze na brzuchu i dole plec贸w tez oczywi艣cie nie jest to nadmierne ow艂osienie ale ciemneee, rzuca si臋 w oczy, mo偶e wyolbrzymiam problem ale przeszkadza mi to i kr臋puje :/ chcia艂abym przede wszystkim pozby膰 si臋 tych w艂os贸w z brzucha i plec贸w (na plecach mam tylko na dole, mniej ni偶 niekt贸rzy m臋偶czy藕ni ale jednak wiecej) w aktach desperacji ogolilam jeszcze par臋 razy na brzuchu i na plecach, wiem g艂upie ale pewnie nie jedna z was zrobi艂a kiedy艣 co艣 g艂upiego pod wp艂ywem emocji, gdy to podczas okresu wydaje wam si臋 ze jeste艣cie najbrzydsze na 艣wiecie, wiecie o czym m贸wi臋 ;) zobaczy艂am to jak mia艂am mo偶e 16 lat - ale wtedy wiadomo ze spod ziemi takiej got贸wki nie wyci膮gn臋, teraz jestem doros艂a, pracuje wiec i na tak膮 przyjemno艣膰 mog臋 sobie pozwoli膰 :p tylko dla mnie 2000 z艂 to sporo pieni臋dzy nie chce wyrzuci膰 ich w b艂oto :/ by艂abym wdzi臋czna gdyby kt贸ra艣 z pa艅 kt贸ra u偶ywa艂a wypowiedzia艂a si臋 na ten temat - czy dzia艂a, czy warto czy efekty s膮 zadowalaj膮ce :) licz臋 na pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
za 2000??? za mniejsz膮 kas臋 mo偶esz usun膮c w艂osy laserowo w salonie. i skuteczniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oko艂o 2000 z艂 to w przybli偶eniu w salonie trzeba tych zabieg贸w troch臋 wykona膰 niestety i wychodzi kolo 5 tys :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To urz膮dzenie domowe, to nie jest kilka zabieg贸w i spok贸j. Trzeba u偶ywa膰 tego regularnie, a i tak w艂oski w mniejszym stopniu ale jednak odrastaj膮. Po zaprzestaniu na艣wietlania odrastaj膮 normalnie. Znaj膮c 偶ycie z czasem moc urz膮dzenia spada i co raz wi臋cej czasu po艣wi臋casz i co raz gorsze efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Urz膮dzenia domowe nie s膮 z艂e aczkolwiek osobi艣cie bym poleci艂a zastosowa艂a depilacj臋 laserow膮 (http://www.beauty.com.pl/pl/depilacja-laserowa)- je艣li w艂oski nie s膮 grube i czarne to mo偶ne sie po kilka zabiegach uda uzyska膰 zamierzony efekt. Je艣li to nie pomo偶e to mo偶e warto zdecydowa膰 si臋 na epilacj臋 laserow膮, kt贸ra jest coraz modniejsza ostatnimi czasy.

Udost臋pnij ten post

Je艣li faktycznie w艂osy s膮 dla Ciebie utrapieniem to depilacja laserowa to 艣wietny pomys艂. Tylko pami臋taj, 偶e sama depilacja nie jest na sta艂e bo w zale偶no艣ci od miejsca golenia trzeba zabieg powtarza膰 co ok 5 lat. No i wszystko zale偶y od struktury w艂osa. Im cie艅szy w艂os tym ci臋偶ej si臋 go pozby膰 lub istnieje mo偶liwo艣膰 jak w przypadku mojej siostry 偶e kosmetyczka nie podejmie si臋 zadania (je艣li jest uczciwa) je艣li w艂oski b臋d膮 zbyt cienkie. Je艣li chcesz to wstawiam artyku艂 o depilacji. Pozdrawiam https://100club.pl/artykuly/Ogol-sie-laserem,114.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰polusia
te偶 poleam Ci depilacj臋 laserow膮, to chyba najlepsze rozwi膮zanie, i to nie w domu tylko u kogo艣. nie wiem sk膮d jeste艣, ale w warszawie mog臋 poleci膰 klinik臋 Miracki, ja w艂a艣nie tam laserowo usuwa艂am ow艂osienie i jestem bardzo zadowoloba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emiluniaop
jak chcesz usun膮膰 ws艂osy na brzuchu to ja bym to raczej wola艂a zrobi膰 w jakim艣 profesjonajnym gabinecie /klinice , a nie samemu . Podobnie jak osowa powyzej polecam Klinik臋 Miracki w Warszawie , a tymbardziej ,ze jest teraz bardzo du偶o promocji na tego typu zabiegi jak depilacja laserowa . na swojej stronie maj膮 cennik , wi臋c wszytsko jest jasne co i jak .

Udost臋pnij ten post