Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chuda a brzuch troche wiekszy

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat , 164 cm wzrostu , waze 54 kilo. W tali 72 cm a w biodrach 88. Niby jestem chuda bo i zebra mi widac i kosci biodrowe mi wystaja ale brzuch jest okropny :-( Jak usiade to taka brzydka falda a jak stoje to widac brzuszek a na d***e mam rozstepy. Do tego mam male piersi - rozmiar B i smiesznie to wyglada wszystko . Nie wydaje mi sie zebym cos zmieniala w diecie bo fast foodow , chipsow czy cus nie jem . Jem codziennie 3 posilki. Sniadanie , obiad i kolacje . Nie jem po 18 . Nie cwicze bo jestem poprostu leniem . Najsmiesznieje w tym ze moj chlopak ma 168 cm wzrostu a wazy 58 kilo i jak mnie raz podniosl to by sie przewrocil . Wszyscy mi mowia ze wygladam na chudsza . Ludzie pomozcie :-( co ja mam robic z takim brzuchem i taka dupa

Gość gość
Po prostu dieta + ćwiczenia. Są odpowiednie ćwiczenia na takie partie mięśniowe przecież. Poza tym powinnaś liczyć kalorie, to naprawdę się opłaca. Ze swojej strony mogę ci polecić jeszcze dobry spalacz tłuszczu, np. Go!Slim. On ma takie właśnie działanie, że przy aktywności fizycznej spala tłuszcz, tam gdzie go najwięcej. Ja zrzuciłam 17 kilogramów w 4 miesiąca, więc wiem, o czym mówię. Tu sobie zerknij: http://go-slim.pl/

Gość gośćdvdv
Cwiczenia mogą pomóc ale też i zaszkodzić. Jak ważyłam z 58 kg i ćwiczyłam do testów z wojska to tak mi się rozbudowały mięśnie brzucha zwłaszcza na gorze po bokach (chyba skosne), że z talii wtedy 66 zrobiło mi się ponad 70 a wszędzie indziej schudłam. Najlepiej chyba pomogą aeroby. Może tu pomóc dieta i ale jakościowa przede wszystkim bo odkładanie tłuszczu w okolicach brzucha może mieć związek z hormonami. Spożywanie na raz kalorycznych posiłków też może skutkować odkładaniem się tłuszczu. Sama mam z tym ostatnio problem mimo wagi 53kg/169 ale to moja wina bo przeginam z piwem, pizzą i słodyczami. Też muszę się za siebie wziąć ale nie mam motywacji. :/

Słuchaj nie załamuj się , wyrób w sobie nawyk picia wody, staraj się więcej chodzić nie jeździć. Ograniczaj smażone, tłuste potrawy. Jak nie masz pomysłu na to co jeść zajrzyj na portal http://jemyzdrowo.pl/ tam można znaleźć przepisy na szczególne potrawy które można jeść stosując się do diety.

Gość jakana0
Jeżeli docelowo odkłada Ci się woda wraz z tłuszczem w partii brzucha to koniecznie brzuszki zacznij robić. Jakieś spalacze tłuszczu będą Ci wręcz niezbędne. Zobacz czy masz w aptece therm line fast , on powinien Ci pomóc spalić tkankę . Bez tego uważam ani rusz, no staraj się tez nie jesc tłustych rzeczy.

Zobacz na fb stronę 2xme, ja korzystam z tej diety, prawie kg w tydzień:) może Cię trochę zszokować co oni mówią, ale uwierz, że wiedzą co mówią :)

Gość gość
ja połowa kuracji i 7kg mniej. Dość prosto idzie. Myślałam że będzie gorzej a slimcea faktycznie tak zmienia metabolizm o blokuje łaknienie że waga spada i motywuje nawet do dodatkowych ćwiczeń aby zwiększyć efekt.

Gość gość
Tp nie ma co gadać tylko ćwiczyć, chodzić na fitness lub na siłownie. http://papajgym.com/ tutaj super fajna siłownia, wszystko na miejscu. Jest i siłka jest i fitness fajni ludzie i pomocni trenerzy.

Gość gość
wystarcza ci spacery, ewentualanie na yt masz pełno zestawów ćwiczeń co możesz sama robić też schudniesz:) przy tym ja brałam jeszcze tabsy piperine forte bo maja mega naturalny skład i wyciągi naturalne i schudłam 15kg.