Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysokie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Ile macie wzrostu i jaką wagę. Czy czujecie się dobrze ze swoim wzrostem?

Gość gość
162 cm, 50 kg. Trochę jestem za chuda od kiedy urodziłam dziecko

Gość gość
162??? :D

Gość gość
162 wysoka? Buhahaha

Gość gość
ahhahah 162 wysoka??? :O hahahhah mam 180cm waze 65kg czuje sie w sam raz

Gość gość
176 i 69 kg. Jest ok:-)

Gość gość
Wysoka i za chuda :P niezle zludzenia ktos ma. To akurat moj wzrost. A przy tej 50kg to dobre 36-38 rozm sie nosi.

Gość gość
A i Kiedyś nie lubiłam nosić szpilek, bo czułam się jak wielka krowa, ale teraz uwielbiam. I uważam że nogi wyglądaja super.

Gość gość
A i Kiedyś nie lubiłam nosić szpilek, bo czułam się jak wielka krowa, ale teraz uwielbiam. I uważam że nogi wyglądaja super.

Gość gość
171cm 55kg...chcialabym byc wysoka tak 175cm..jestem sredniego wzrostu wg.mnie

Gość gość
Jakie 36-38? Noszę 34 i XS, toż to skóra i kości i wystające żebra

Sorry drogie panie ale wg mnie wysoka to taka od 180cm w zwyż. Najbardziej podobają mi sie własnie takie około 180 z dlugimi nogami, mniam :)

Gość gość
Mam 174cm wzrostu, waga coś około 57-58. Wolałabym miec tak ze 165max, w szpilkach nie chodzę, bo czuję się jak wielkolud:o

Gość gość
176 i 73 kg, czuje sie swietnie kuz, choc moja wymarzona waga to 68. Nosze m-l i 40-42

Gość gość
Wysoka to powyzej 170. 180 to juz jest mega wysoka. To więcej niz sredni wzrost faceta w polsce (srednia to cos kolo 177)

Gość gość
A jakie macie rozmiary buta?

Gość gość
176cm,69 kg, 40 rozm buta

Gość gość
tu autorka. Chodziło mi właśnie o kobiety powyżej 170cm. Ja mam 175. a waże 70 i czuję się grubo jakoś. Po połogu ważyłam 66 i czułam się super. a teraz przybrałam 4kg i wszytko poszło w brzuch i tyłek. Jak chodziłam do podstawówki to zawsze chciałam być niższa tak jak moje koleżanki, więc się garbiłam. Wszyscy chłopcy byli ode mnie niżsi, swój wzrost dopiero polubiłam będąc w liceum. Wolę być wysoka niż niska, już się przyzwyczaiłam, ale np jak idę na wesele lub jakąś impreze w szpilkach to czuje się jak jakiś wielkolud.

Gość gość
Ja pisałąm wyżej- 174 i 57-58kg. Po ciąży (drugiej) jakas taka rozlazłą się zrobiłąm. Niby nie ważę dużo, wg BMI wręcz za mało, a jednak wyglądam grubiej. Rozm. buta 41, czasem 42 i to też moja zmora:o

Gość Grzes42
Witam drogie dziewczyny, również lubię wysokie dziewczyny, takie od 168 do 178 cm, sam mam 180, tylko to że lubię dużo młodsze, byłem w związku z dziewczyną młodszą o 20 lat co jest niesamowite, że nie było widać między nami różnicy, kochałem ją bardzo, ale odeszła z powodów zdrowotnych, są tu dziewczyny co lubią starszych? wyglądam na 30 lat, a mam 42, jestem wolny, to tak dla informacji, pozdrawiam miłe panie.

Gość gość
zawsze chciałam wiedzieć jak bym wyglądał przy swoim wzroście ważąć np 55 kg, ale nigdy tyle nie ważyłam, ogólnie jestem grubej kości. Najniższa waga jaką miałam przy wzroście 175 to 65 kg

Gość gość
177 cm, 65 kg. Moja docelowa waga to 63 kg. Niestety nie potrafię zejść poniżej tej wagi, bo u mnie wszystkie siedzi w masywnych udach i biodrach. Za to góra to tragedia - wystające obojczyki i żebra, do tego zero biustu.

Gość gość
Grześ jak taka wysoka dziewczyna założy szpilki to jest wyższa od ciebie, nie czujesz się z tym np. dziwnie?

Gość gość
no u mnie też małe piersi, ale za to nogi długie, choć nie lubię chodzić w spódniczkach

Gość gość
Hej to ja jestem wyższa bo mam 186 cm i 78 kg oraz 44 rozmiar buta. To ja mam problemy.

Gość gość
A ja jestem dosc wysoka i lubie niskich facetow tak 168-173 cm ^^

Gość Grzes42
Drogie dziewczyny, może i młodo wyglądam, ta twierdzą wszyscy ok, ale jestem trochę dziwny, otóż gustuję w dziewczynach około 175cm, do tego jak ma masywne uda, oraz małe piersi, hmmm, takie mi się podobają i to się nie zmieni.

Gość gość
to chyba niezbyt dziwne, bardziej dziwne jest to że 20 lat młodsze ci się podobają

Gość gość
165 i 60kg. Moje cialo podnieca mojego chlopaka i czuje sie kobieco, mam ladna pupe i szerokie biodra

Gość Grzes42
Widocznie taki mam fetysz, skoro chciałbym mieć młodszą dziewczynę, ba... z resztą miałem młodszą narzeczoną, nie ma nic piękniejszego, jak troszczyć się o młodszą dziewczynę, dbać, opiekować się, to takie romantyczne, miłe, tylko nie zrozumcie mnie zle, nie mam na myśli tu spraw seksualnych, jak większość facetów.