Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zdziwiona jak ludzie mają jeszcze staro i brzydko w mieszkaniach

Polecane posty

Gość gość

jakieś stare meblościanki z lat 80 tych, wersalki z prlu , ławy rozkładane na metalowych nogach, tragedia po prostu. Na ścianach jakieś stare obdarte tapety,albo boazeria, łazienki nie remontowane od lat, urządzenia sanitarne sprzed dobrych 30 lat, stare, zżółkłe , obdrapane, dywany to samo...masakra

Gość gość
prowo ?

Gość gość
może ich nie stać na remont...

Gość gość
jakie prowo? nie wierzysz,że można jeszcze mieć tak w domu? w sumie to ja też nie wierzyłam

Gość gość
Ą?Ę? A jak ty autorko masz w mieszkaniu?

Gość gość
Kto mierzy wartosc ludzi po wygladzie mebli? Nie kazdy ma na tyle zeby co kilka lat wymieniac meble. Proste.

Gość gość
nowo, bo mam nowe mieszkanie

Gość gość
Biedni bogacze i bogate biedaki!

Gość gość
10:53-masz "nowo" bo nowe mieszkanie:-D:-D:-D zaproś może kafeteriuszki z wątków"najbardziej obciachowe......coś tam",już one będą wiedziały jak cię do parteru sprowadzić z tym twoim "nowym" wnętrzem:-D

Gość gość
stare mieszkanie też można super wypacykować na cacy

Gość gość
a twoja wscibskosc i glupota cie nie dziwi? najzwyklejszy remont lazienki to kwota rzedu 5-10 tys pln jak dlugo potrzebujesz czasu zeby taka kwote odlozyc?

Gość gość
W życiu są rzeczy ważniejsze od ładnego mieszkania księżniczko.

Gość gość
kilka miesięcy i mam nową ładną łazienkę, a nie kąpać się w takich starych sanitariach latami, rury na wierzchu w tych łazienkach i śmierdzi z tych rur

Gość gość
bardziej się martw jak masz brzydko w środku siebie ,bo tam długo nie posprzątasz z taka makówą

Gość gość milna a
My mamy w domku starodawne meble,ale drogie sprzęty np.lodówka za 4.300 zl,telewizor 55 cali za 7.200 zl,samochód terenowy za 70 tys.i osobowy za 13 tys..Ale nie remontujemy domu pomimo tego,że na koncie mamy odłożone 170 tys.zl.i ciągle odkładamy.Dlaczego?Bo mamy 4 dzieci.Kiedyś pójdą na studia,za które trzeba będzie płacić.Narazie są malutkimi dziećmi,ale już teraz trzeba myśleć o ich przyszłości.W lipcu jedziemy na 2 tyg.nad morze.Przeznaczymy na to 5 tys.Poza tym,bedą pieniądze 500+ więc wtedy więcej odłożymy.Remonty są nieważne.

No fakt, niketórzy mają brzydko... Zauważyłam, ze pewni ludzie nawet jak ich stać to niezbyt zwracaja uwage na estetyke mieszkania, tzn nie przeszkadza im ,że jest np stary wystroj czy pożółkłe ściany, stara boazeria... Ja osobiście jestem estetką i lepiej się czuje w ładnym wnętrzu, ale jak kto lubi... Pewnie niektórych tez zwyczajnie nie stać

gość milna- a nie wolisz zamiast jechac nad morze kupić nowe meble? One zostaną na dłużej, a wakacje trwają krótko i tak... Jak chcesz, ale ja bym wolała pojechać na tansze wakacje, albo nawet nie pojechać wcale i zrobic remont

Gość gość
Ja znam ludzi, którzy mają bardzo brzydko w mieszkaniu, jak z PRL, a wyjechali sobie na wakacje do Meksyku,więc kto co woli, ale dla mnie chyba remont byłby wazniejszy bo on jest na lata

Gość gość
dokładnie, wolę się kąpać w schludnej łazience i nowej wannie niż spędzić 2 tyg nad morzem

Gość gość
Niby wakacje fajna rzecz, sama lubię podróże, ale one szybko miną, są rzeczy ważne i ważniejsze...

Gość gość
a co ty masz, autorko? mieszkanie 50m2 urządzone klonami z ikei i black red white? nie wiem, jak ciasne horyzonty trzeba mieć, żeby takie tematy zakładać. naprawdę, nie wiesz ile ludzie w tym kraju zarabiają, jakie są emerytury. ten wpis to nic wiecej, jak próba podbudowania własnego ego.

Gość gość
Ale tak jak wyżej, ludziom, których nie stac się nie dziwię. A ludzią ,tórych stać, a nie robia remontu jak co moi znajomi trochę tak, ale to w sumie ich sprawa

Gość gość
"nowo", "sanitariach" a zreszta nie chce mi sie dalej tych kwiatkow cytowac moje drogie dziecko najpierw proponuje odswiezyc znajomosc jezyka ojczystego a dopiero pôtem brac sie za odswiezanie cudzych lazienek :D a tak powaznie smieszna jestes nawet nie glupia tylko zwyczajnie smieszna , nie masz wiekszych problemow w zyciu moja ty prosta istotko? i to jest tragiczne

Gość gość
Autorko,nie każdy przywiązuje wage do wyglądu mieszkania.Ja na przykład.

Gość gość
gdzie ty tępa idiotko widzisz błędy w moich postach? popraw mnie kretynko bo to chyba ty się powinnaś douczyć

Gość gość
Jestem zdziwiona jak ludzie wydaja grube miliony na dom nie majac pojecia i gustu

Gość gość
To prawda

Gość gość
Ja jestem facetem i uwielbiam stare mieszkania, dziury. Mają swój klimat, trzeba mieć gust, aby to dostrzec. Ale wy musicie mieć wszystko nowoczesne, bez klimatu, tego czegoś, tego piękna. A autorka to idiotka pozbawiona dobrego smaku.

Gość gość
autorka nie rozumie ze ludzi nie stac na remont , sama kupila mieszkanie i mysli ze wszyscy maja kase

Gość gość
Autorka , to poprostu pusta szmata... ot co...