Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myśleć o zachowaniu teścia?

Polecane posty

Gość gość

Mój teściu od zawsze był zboczony, lubił rzucić jakieś głupie żarty, nikt go nie brał poważnie, bo taki zawsze był. Ostatnio jednak przegina i to ostro. Niedawno urodziłam dziecko, karmię piersią więc siłą rzeczy mam większe piersi. Teściu na jednym ze spotkań rodzinnych, niby od niechcenia złapał mnie przy wszystkich za pierś i ścisnął. Do tego oczywiście głupi żart, cała rodzina w śmiech, a najgłośniej teściowa. Zamurowało mnie, bo w życiu bym się tego nie spodziewała. Powiedziałam mu, że chyba się trochę zagalopował i że nie życzę sobie żadnego obmacywania. Przeprosił. Następnego razu, gdy karmiłam w innym pokoju, wchodzi teść i bez skrępowania, zagląda mi dekold. Wtedy już nie wytrzymałam i podniesionym wzrokiem kazałam mu wyjść. Teściowa oburzona, że tak się chamsko odezwałam. No i jest kwas w rodzinie. Teściowa obrażona, a teściu dalej swoje głupie żarty jak mnie widzi. Oszaleć można z takimi ludźmi!

Gość gość
miało być podniesionym tonem

Gość gość
Weź, on jest nieformalny, następnym razem może jeszcze co włoży palce w cipke? Dawaj mu w pysk za każdy żart i wypraszaj. A mąż? Nie uważa że to chore że jego własny ojciec molestuje jego żonę? Czemu cie nie broni? Czemu nie staje po twojej stronie? Jak stoi murem za rodzicami to przy następnym takim zdarzeniu powiedz mu ze może jechać z nimi.

Gość gość
Twój teść chyba nie zna słowa molestowanie bo mi pod to podchodzi jego zachowanie. Ja bym na twoim miejscu pogadala z twoim facetem aby zareagowal.

Gość gość
Jak będzie Ci molestował dziecko też się będą śmiali?

Gość gość
Macie rację, to jest molestowanie

Gość gość
ale debil :-/

Gość gość
Idiota z tego tescia a maz co na to? Ja tez bym sie wsiekla za takie cos

Gość gość
A twój mąż to chyba jakaś pipa jest że nie reaguje na takie zachowanie swojego ojca!

Gość gość
A to lobuz, przytulam.

Gość gość
Ale dobre prowo, kon by się usmial ;p Po 1. Nie wierze, że tesciowa się z tego cieszy, bo byłaby zazdrosna, że Ciebie łapie za cyce. Po 2. Twój mąż to pisda, jeśli nie zareagował.