Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika_1980

Jaki blender polecacie

Polecane posty

Witam :) Mój synek ma już prawie 6 m-c i powoli rozszerzamy dietę o nowe produkty ;) Planuję sama gotować mu obiadki a gotowe słoiki używać tylko jako wyjście awaryjne dlatego możecie polecić mi jakiś blender, który dobrze rozdrabnia nawet trochę twardsze produkty :)

Gość gość
Mam blender Bosch, polecam:-)

Gość gość
Polecam z tesca badz biedronki sa cena okolo 30 zł ;)

A jaki dokładnie ten model Bosch'a? Co do blenderów no name to taki właśnie kiedyś kupiłam bo był w promocji i jest beznadziejny, ledwo radzi sobie z miękkimi produktami typu banan... :(

Gość gość
Ten blender Bosch to model Ergo Mixx, 600 Watt. Mam go już 2 lata i nigdy mnie nie zawiódł. Ma metalowe części, nie z plastiku, rozdrabnia lód, można nim miksować zupy, szybko ubija, bo ma też napęd turbo. Koleżanka wywaliła 3 tanie blendery i byłby za to Bosch w sumie, skąpy zawsze jednak traci:-P

Gość gość
To jest chyba nowsza wersja tego mojego. On ci wszystko zmiksuje, mięsko w zupie dla dziecka, pory, szparagi i to szybko. Trochę zdrożał skubany.:-D

Gość gość
Ten Zelmer też nieźle wygląda i duża moc, to też dobra marka. Warto zainwestować w coś porządnego

Gość monika_1980
No właśnie o to chodzi, ten który mam może i był tani ale niestety nie nadaje się do niczego :( Dlatego teraz chcę kupic coś zdecydowanie lepszego i sprawdzonego :) Dziękuję Dziewczyny za pomoc :)

Gość gość
To,że droższe nie oznacza,że lepsze

Gość provena
Od siebie mogę polecić naprawdę świetny blender, a mianowicie Ultramaxx nutritinal extractor. Produkt jest o tyle innowacyjny, że miksuje jedzenie aż do poziomu komórkowego, wykorzystując tym samym składniki odżywcze zawarte w miejscach najmniej osiągalnych, na przykład niedostępnych dla blendera skórkach i pestkach. Dzięki temu produktowi uzyskujemy naprawdę pełnowartościowy, zdrowy koktajl. Takie przygotowywanie potraw zapewnia źródło naturalnego białka – kolagenu, który, jak wiadomo, jest gwarancją zdrowia, silnych kości, długowieczności i młodego wyglądu.

Napisałem o tym ostatnio u siebie na blogu. http://www.blendman.pl/jaki-blender-wybrac/ Ja pokazuję jakiego ja używam i dlatego moim zdaniem warto, ale że nie jest to wpis sponsorowany ani nie jest to moja marka blendera, to jeszcze podaję alternatywne modele, które są warte uwagi oczko.gif

Gość Alutka000
Ja mam Gotie i super pracuje :)

Gość rokoszka
polecam Braun MultiQuick 9 :) ma wiele zastosowań do różnych rodzajów dań- kremy, koktajle, zupy krem itp. Osobiście jestem bardzo zadowolona i szczerze mogę polecić :)