Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika92

23 letnia dziewica... C zy to juz SZOK?

Polecane posty

Gość Marika92

Mam 23 lata i jestem dziewica.... Co o tym myślicie? Jeszcze do niedawna wydawało mi sie to normalne,moze nie powód do dumy ,ale wydawało mi sie,ze poprostu tak jest i na pewno jak znajdę kogoś odpowiedzeniego to to sie zmieni. Teraz jednak coraz częściej czuje sie jak kosmitka,wiekszosc moich koleżanek prowadzi udane zycie seksualne a ja taki dziwoląg... Boje sie nawet,ze jak facet dowie sie ,ze jestem 23/4 letnia dziewica to spier.... ,bo sie przestraszy,ze cos nie tak ze mna :( Nie jestem jakimś dzikusem,chodzę na imprezy ,nie boje sie ludzi. Jestem tez,obiektywnie mówiąc dość atrakcyjna.

Gość gość
Dla mnie fajnie, ze jestes. Miałem 25 lat jak przestałem byc prawiczkiem.

Gość Marika92
I co Twoja partnerka na to? Nie była zdziwiona? :)

Gość FinnegansWake
Ja mam 28 i jestem dziewicą.

Gość gość
W sumie nie robiłoby mi to różnicy czy jesteś dziewicą czy nie, lepsza dziewica niż taka co w tym wieku miała już z 5 partnerów, a znam takie co miały kilkunastu.

ja w wieku 26 lat przestałem byc prawiczkiem i nie ujawniaj tego na swiecie pelno jest facetów którzy poluja tylko na jedno to smutnego ale dziewictwo to nic zlego osobiscie wole dziewice niz prózna i puszczajaca sie laseczke bo z taka nie bedzie dobrego potomstwaa

Gość gość
Taka dziewicza szpareczka musi być fajna do lizania :)

Gość gość
Twoim problemem nie jest wcale to, że jesteś dziewicą, ale to, że tak głupio piszesz i masz takie głupie poglądy.

Gość gość
ja straciłam dziewictwo mając 38 lat i tez zyje

Gość gość
To że masz 23lata i jesteś dziewicą ok A szczerze to ile miałaś dotychczas partnerek?

Gość gość
i czym wy ludzie się chwalicie?? to można podciągnąć pod chorobę.

Gość gość na 100
Toż, to szok w tym wieku :D

Gość gość
Owszem szok, można by to porównać do zobaczenia na własne oczy dinozaura, ale to taki bardziej pozytywny niż negatywny szok.

Gość gość
Samo dziewictwo w tym wieku to jeszcze nie taka dziwna sprawa, nie każdy jest na to gotowy w wieku lat 16, czy 18. Wiele zależy co jest powodem tego dziewictwa, jeśli po prostu tak się zdarzyło bo nie poczułaś nic do z=żadnego faceta, to ok... gorzej jeśli traktujesz dziewictwo jako coś nadzwyczajnego, że oddasz je tylko temu jedynemu i wyjątkowemu, godnemu twojego dziewictwa, wtedy uznałbym cię za dziwaczkę z powodu bardzo naiwnego podejścia do życia.

Gość gość
że oddasz je tylko temu jedynemu i wyjątkowemu, godnemu twojego dziewictwa, wtedy uznałbym cię za dziwaczkę z powodu bardzo naiwnego podejścia do życia. A ja chcialabym wlasnie jakiegos faceta, ktory bylby moim pierwszym i jedynym :P nie z jakichs religijnych powodow. Czy to zle?

Gość gość
dziewica to znaczy rycerka np. Joanna d'Arc i ma wielkie możliwości działania dla zwyciężania, większe niż u innych osób.

Gość Marika92
Gość z 19:41- co moznabpodciagnaf po chorobę,dziewictwo w wieku 23 lat? Okej.... :D no cóż,zapomniałam,że deb ile tez maja dostęp do internetu Nie,nie chodzi o moje poglądy,ze kościół,albo ze dziewictwo tylko dla tego jedynego,absolutnie tak nie uważam. Miałam niejedna okazję, ale niestety byli to wszystko panowie myślacy tylko f***ami,wprost mówili,że chcą mnie tylko przyleciec i raczej już się nie spotkamy. Panu,który tak oferuje pomoc bardzo dziękuję,ale chyba nie skorzystam,może kiedyś,jak moja desperacja sięgnie zenitu... Chociaż w sumie też nie sądzę Dzięki za wszystkie odpowiedz! :)

Marika92 żaden szok :) nie chwal sie tym nie rób tego z byle kim to ci co mówia ze to dziwne bo ci zazdroszcza

Gość gość
Z jednej strony Cie rozumiem, ze nie chcialas z byle kim, ale tak naprawde seks to nic nadzwyczajnego..sama zobaczysz jak bd juz po...I powiesz wtedy, ze niepotrzebnie tyle czekalas itp...

Gość CzwarteImperium
Duzyfacet999 dziś Marika92 pamietaj Narzeczeństwo potem slub na koncu łózko Łóżko, narzeczeństwo, ślub. :classic_cool:

Gość gość
Jestem ciekawa co to znaczy "dosc atrakcyjna". Czyli nie bylas w zwiazku ? Uwazam, ze w tym wieku to dziwne.. albo masz kompleksy, albo cos z wygladem jest nie tak...albo z pociagiem fizycznym...nie wiem chyba czegos sie boisz.. to nie jest normalne w tym wieku

Gość gość
A ja chcialabym wlasnie jakiegos faceta, ktory bylby moim pierwszym i jedynym jezyk.gif nie z jakichs religijnych powodow. Czy to zle? x Źle to może nie, ale bardzo naiwnie, bo coś takiego zdarza się bardzo, bardzo rzadko. Nawet jeśli będziesz miała to szczęście, to za jakiś czas i tak będziesz myśleć jak to byłoby z innym... zanim wejdzie się w coś poważnego wypadałoby mieć jakieś doświadczenia, aby mieć pewność że ten którego się wybrało był najlepszy i aby nie żałować wyboru. Seks to naprawdę nic wyjątkowego, a już zwłaszcza ten pierwszy raz i wiele osób nie wspomina tego zbyt przyjemnie, o więcej w tym stresu niż frajdy.

Gość gość
Znowu temat o dziewictwie, powinni to już blokować na kafe, bo mnie głowa z tego boli. Masz 2 opcje: 1. Robisz to z pierwszym lepszym i masz problem z głowy. 2. Jesteś nadal dziewicą do 99999 lat. Wybierz 1 z nich i nie pisz tu więcej.

Gość gość
Ma jeszcze 3 opcję, zrobić to z kimś kogo zna i kogo lubi, to lepsze niż seks z nieznajomym który potraktuje ją jak mięso. Ale faktem jest że takie tematy już są nudne, chyba fakt bycia dziewicą najbardziej przeszkadza samym autorkom.

Gość gość
Dla większości facetów pisanie o dziewictwie, to nuda, a gdy słyszą dziewica, to myślą o problemach, więc nie piszcie tutaj o tym więcej.