Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety serio ,po czorta wam facet?

Polecane posty

Gość gość

bo ja np absolutnie nie chce faceta, owszem miałam męża ,mam dziecko,maż nic mi nie zrobił ,rozstalismy sie bo się nie dogadywalismy,no i starczy,dziecko jest, kasę umiem sama zarobić ,czułosć ,bliskosć -to daje dziecko.A seks wiadomo że z tym problemu nie ma. Nikt mnie nie rozumie,koleżanki łapią byle portki i trzymaja sie ich kurczowo jak tonący brzytwy,po co ,na co ? ja sie pytam ? Cierpieć nadawać na chłopa ,żreć prochy na nerwy ale być z nim bo ? no właśnie bo co?

Gość gość
próbujesz chyba sama sobie cos wmowic bo po co tu piszesz... i tak nikt nic sensownego ci nie odpowie zatem zastanow się nad sobą i rozwiąż swoje problemy bo problem tkwi w twojej glowie i psychice.. człowiek z natury jest stworzony do bycia z kims a nie sam. kiedyś to zrozumiesz gdy wygląd minie:)... i przyjdzie jakiś problem.

Gość gość
ja nie przeczę że to ja jestem jakas skrzywiona ,ja po prostu pytam serio o rzeczowe argumenty .

Gość gość
dokładnie! tyle , że ja zapytam ze strony mężczyzny: Panowie po co Wam na stałe jakakolwiek KOBIETA? SEKSU NIE BRAKUJE A PRZYGODNY JEST FASCYNUJACY I TAŃSZY W OGÓLNYM ROZRACHUNKU

Gość gość
Droga autorki, mam tak samo. Rozumiem w pełni :-) każdy żyje po swojemu.. Albo z kimś, albo sam. Jak kto lubi. Reszcie nic do tego :-)

Gość gość
Autorko mam podobnie... ale chce faceta z leku przed samtnscia