Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja tesciowa bierze moje dziecko ze sobą do wc

Polecane posty

Gość gość

twierdzi że mały chce iść z nią a ona "nie ma serca" go zostawić. siedzi jej na kolanie jak ta robi siku na kiblu. dziecko ma dwa latka. waszym zdaniem to normalne co ona robi?

Gość gość
Nie. Nie.jest normalne. W.kiblu jest duzo zarazkow. Pewnie.boi sie spuscic oka z.dziecka. a.nie.ze chce zostawiac go samego... Bzdura, na 30 sekund? A ciesz sie, ze w ogole bierze, moi tesciowie wzieli malego pare razy na gora dwa dni. A ma 6 lat

Gość gość
Dobre to nie jest.

Gość gość
brzmi dziwnie i patologicznie, ale przypomniało mi się kiedyś jak siedziałam matce na kolanach jak korzystała z toalety :o chyba przestraszyłam się bajki a ona akurat się załatwiała :D więc w normalnej rodzinie patologie też się mogą zdarzać :D

Gość gość
Moje dziecko ma 9 mcy i też je czasem zabieram sąd am na dywanik i patrzy na pralke jest oki ;)

Gość gość
Raz się może zdarzyć, ale 2 lata to juz dziecko na tylo rozumne ze powinno wiedzieć ze sa pewne granice i ogólnie przyjęte normy.

Gość gość
A jak maly by np zwalil na siebie TV czy szafke, bo babcia przez minute byla toalecie byla to bylabys zadowolona, ze go ze sobia nie zabrala? Rozumiem, ze jest to dziwne zachowanie, ale moze babcia z tych bardziej wrazliwych i z wybujala wyobraznia, wiec sie boi zostawic malego i tyle ...