Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny o co mu chodzi??? pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam jakies dwa lata temu poznałam chłopaka ,spotykaliśmy sie ale nic miedzy nami nie bylo (seks) potem jakos kontak sie urwal,potem znów byl...on z większego miasta przeprowadził sie do mniejszego ale bywa w tym większym w ktorym mieszkam...niedawno znowu zaczęliśmy pisac no i ....on mówił ze będzie w warszawie i możemy się ustwic na kawę...dzis jest ten dzien kiedy ma być w wawie a sms od niego nie dostałam ....sama nie zaproponuje bo od jakiegoś czasu to ja pierwsza pislam "dzien dobry miłego dnia itp"...mam czekać czy napisać?? Gdyby mu zależało tak jak mi to pisze to juz by dawno się odezwał...taka racja,prawda?? Dziwne zagrywki...

Gość gość
Nie odpowie nikt mi?

Gość gość
Nie pisz. Sama wiesz, że jak by mu zależało, to by latał i dzwonił. Chyba w tym dużym mieście jest więcej fajnych facetów :) olać takiego, który Ciebie olewa.

Gość gość
odpisal na odczepnego a ty latasz za nim. przestan to robix

oj mi tez sie tak zdarza... :p wczoraj o 20 tez mialem gdzies isc a zasnalem i dopiero rano zobaczylem liste smsow od znajomych... :D:P ehhe

Gość gość
Po dwoch latach gdyby mu zalezalo to juz by cos z tego bylo. chlopak traktuje cie jak koleznaka i tak niezobowiazujca napomknal o kawie...olej, jak sie odezwie to ok, jak nie to jeszcze lepiej...