Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naturhouse Bydgoszcz ul. Twardzieckiego

Polecane posty

Gość gość

Witam. Co sądzicie o tym punkcie Naturhouse?

Gość gość
miałam okazję współpracować z tym punktem moje odchudzanie okazało się być o wiele skuteczniejsze zresztą przyjmuje tutaj bardzo dobry dietetyk, który wie jak pomóc

Gość gość
Też własnie czytałam dziś na temat NH, dotarłam dziś do opini NH na ul. Długiej w Bydgoszczy. Pani pisała że schudła 10kg i jest zadowolona i czuje się zdrowsza.

Gość gość
no właśnie też sie zdecydowałam na odchudzanie z Naturhouse i powiem Wam, że jest super!!! dieta dobrze dostosowana do moich potrzeb jestem zadowolona :)

Gość sarunia992
Ok może i dieta jest ustawiana ok, ale ja strasznie odczuwałam brane suplementy ;/ bolał strasznie mnie brzuch i w końcu zaprzestałam tej diecie i zaczęłam szukać czegoś nowego innego... Tak znalazłam Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i wiecie co na początku byłam sceptycznie nastawiona bo przecież to również suplement ale spróbowałam i nie żałuję bóli nie mam a i waga ładnie spada a to najważniejsze bo moim zdaniem odchudzanie ma być przyjemnością a nie męczarnią ;) 2 miesiące 16kg mniej;)

Gość gość
ja nie mam zastrzeżeń połączenie suplementacji z dobrze zbilansowaną dietą w moim przypadku zdało egzamin zresztą naprawdę zmotywowali mnie tutaj do działania !

Gość gość
ja nie miałam żadnych skutków ubocznych jeśli chodzi o suplementację - może masz jakieś problemy żołądkowe w moim przypadku ten punkt zdał egzamin schudłam :)

Gość krakowska292
Ja miałam straszne problemy żołądkowe ;/ niestety nie byłam zadowolona z tych suplementów;/ I tak zaczęłam szukać czegoś innego co by nie było uciążliwe a wspomagało moje odchudzanie;) znalazłam Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i teraz mogę cieszyć się gubionymi kilogramami a nie zwijać się z bólu;)

Gość gość
hmm... tak sobie czytam i musze wam powiedzieć, że ja również nie odczułam żadnych skutków ubocznych po braniu suplementów może to sprawa indywidualna? A może konkurencja???

Gość gość
pewnie konkurencja... Naturhouse, to dobra poradnie dietetyczna, której można zaufać cieszę się, że zwróciłam się o pomoc właśnie do tego punktu moje oczekiwania zostały spełnione

Gość gość
polecam :) Naturhouse znane :) jestem zadowolona z odchudzania :) widzę efekty :) i to jest najważniejsze!

Gość gość
ja tam wolę się odchudzać z tym Naturhouse oni faktycznie się reklamują i są popularni, ale to nic dziwnego... taki profesjonalizm trzeba reklamować! :)

Gość gość
ten punkt daje możliwość przemiany życia na lepsze jestem zadowolona z odchudzania pozytywne zaskoczenie jeśli chodzi o dietetyka, przyjmującego w tym punkcie

Gość gość
ile schudłyście w tym punkcie? zastanawiam się powaznie, czy się zapisać na wizytę