Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajkax

Nowy znajomy jest natrętny...

Polecane posty

Sprawa wygląda tak. Tydzień temu napisał do mnie chłopak. Moja siostra bardzo go skrzywdziła (bawiła się jego uczuciami, a potem kłamstwami próbowała z tego wybrnąć), chciał się ode mnie dowiedzieć, jak to na prawdę z nią jest. Szkoda mi go było, więc traktowałam go bardzo miło i uprzejmie. Błyskawicznie to podchwycił...Była to późna pora, więc pożegnałam się i powiedziałam, że jak chce coś jeszcze wytłumaczyć to może napisać jutro, napisał coś w stylu "Z wielką chęcią napiszę, bardzo miło się rozmawia :**" Od tamtej pory pisze codziennie, już nie na temat siostry, prawi komplementy i słodzi. Jak mówię, że idę spać, dostaję takie wiadomości: "Dobrze ;) jeśli chcesz to pisz o każdej porze dnia i nocy ;) Dobranoc :* Słodkich snów ;*" (autentyczna). Jakoś nie mam ochoty z nim rozmawiać, próbuję go zbywać, raz zapytał, czy mi potowarzyszyć, odmówiłam, to napisał żebym kiedyś jeszcze napisała. Myślałam, że da mi już spokój, ale wieczorem dostałam kolejne wiadomości. On dobrze wie, że mam chłopaka, nawet raz zapytał, czy nie był by zazdrosny, gdyby się dowiedział, że piszemy! Co ja mam zrobić z takim natrętnym człowiekiem? Nie mam serca mu powiedzieć wprost, żeby się odczepił, bo jest wrażliwy...Nie chciała bym robić nikomu przykrości. Zastanawiałam się, czy mu nie powiedzieć przy okazji, że mojemu chłopakowi nie spodobał by się sposób w jaki do mnie pisze i żeby przestał. Albo trochę inaczej, zacząć dużo pisać o moim chłopaku, jaki jest cudowny i tak dalej, co może by go trochę ostudziło. Najchętniej bym go do siebie zraziła w jakiś sposób, byle nie było mu przez to przykro. Doradźcie :/

Gość gość
Powiedz że masz chłopaka i nie możesz w to dalej brnąć. I zerwij kontakt.

Może by to zadziałało, gdyby jednoznacznie był we mnie zakochany, ale to raczej mi tak nie wygląda.

Gość gość
To powiedz, że chłopak się dowiedział, że piszecie i jest zazdrosny, kazał Ci to zakończyć.

Może na prawdę powinnam to z nim skonsultować?