Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajane

Spał z inną gdy byliśmy w separacji

Polecane posty

Gość Ajane

W czasie, gdy rozstałam się z chłopakiem on regularnie sypial z jedną ze swoich koleżanek. To podobno ona mówiła mu jak ma o mnie walczyć, ale w związku z tym, że on nawet nie próbował kłamać i zaprzeczać, że z nią spał, to nie wiem, czy chce, żebyśmy znowu byli razem. Wrocilybyscie do chłopaka, który w czasie kilkutygodniowego nie bycia razem sypial z inną kobietą?

Gość gość
nie na 100%

Gość gość
a miał płakać za tobą ?

Gość gość
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...

Gość gość
O separacji to można mówić w małżeństwie, ale to i tak nie zmienia faktu że jak ludzie muszą się od siebie odseparować, to znaczy że nie pasują do siebie i jest to początek końca związku.

Skoro się rozstaliście, to chłopak mógł robić co chce, bez żadnych zobowiązań wobec ciebie. Nie mogłaś żądać od niego, że go zostawisz, a on będzie za tobą latał i błagał, żebyś pozwoliła mu wrócić. Mimo to, nie chciała bym być z chłopakiem, który w tak niedługim czasie po rozstaniu znalazł sobie inną na pocieszenie. Ughh, brzydzę się takim zachowaniem. Ostatecznie to twoja decyzja, jak ci na nim zależy to wróć, ja, jako straszna zazdrośnica, nie tolerowała bym ich dalszej znajomości po powrocie na twoim miejscu :O Ale nie mówię, że to dobrze hehe

Gość gość
Sepraracja to separacja, każdy robi co chce a jak masz pretensje, że z kimś spał to nie trzeba było chcieć separacji tylko ratować związek. Odchodząc nie mówisz za chwilkę wrócę masz być wierny, sama nawet nie wiesz czy wrócisz.

Gość gość
szukasz odpowiedzi na takie pytania na forum ? - ja radził bym mu nie wracać do Ciebie, jesteś niedorozwinięta emocjonalnie

Gość gość
Ja bym nie wróciła. No chyba żebym mu coś faktycznie zrobiła. Nie wiem np powiedziała ze go nie kocham. Jakoś trudno mi uwierzyć że ktoś kto naprawdę kocha szuka od razu innej kobiety.

Gość gość
Jakoś trudno mi uwierzyć że ktoś kto naprawdę kocha szuka od razu innej x A mi trudno uwierzyć że jak ludzie się naprawdę kochają to decydują się na jakąś głupią separację :) Albo się kocha i chce być z tą osobą, albo gra się w tego typu dziwne gierki.

Gość gość
znajdz innego-ten nie jest Ciebie warty. Osoby które tak szybko się pocieszają lub zdradzają nie są warte aby dać im drugą szanse. Po co masz później cierpieć-lepiej zakończ to teraz.

Gość gość
To zdanie autorki ma kluczowe znaczenie "W czasie, gdy rozstałam się z chłopakiem"... rozstałaś się, więc miał prawo robić co tylko chce i tobie nic do tego, a separacja to odpoczynek od siebie na jakiś czas, aby móc przemyśleć i ewentualnie zatęsknić za sobą, a ty piszesz o zwyczajnym zerwaniu.

Gość gość
A czy m prawo oczekiwać ze zerwie kontakt z koleżanką z którą sypial, gdy wrócimy do siebie?

Gość gość
Masz prawo oczekiwać tego aby z nią nie sypiał gdy do niego wrócisz ale zerwać kontakt nie.

Gość gość
pewnie że masz prawo oczekiwać że zerwie znajomość a jak nie będzie chciał to spadasz i tyle ,co za śmieć

Gość gość
a pisze śmieć bo ktoś kto kocha nie idzie do innej osoby kilka dni później tak robią śmiecie

Gość gość
a jak poszedł znaczy nie kocha :-) więc masz odpowiedz nie wracaj do niego,a ludzie czesto się rozstają na trochę bo nie mogą się dogadać ranią się itp. ja też się tak rozstawałam by uporządkować emocje i nigdy nie polazłam do wyra innego na pocieszenie bez uczuć ,a miałam okazje ,bo wiedziałam ! że nie będzie powrotu wtedy :-)

Gość gość
zresztą rozstanie z kochaną osobą to rozpacz a nie ******ie z kolegą nie???

Gość gość
Jak go zostawiła to znaczy ,ze go nie kochała a teraz chce wrócić i jeszcze ma pretensje ,ze sypiał z inna po ich rozstaniu. Po rozstaniu ludzie są wolni i nie maja zobowiązań ani obowiązku wstrzemięźliwości seksualnej.

Gość gość
czy ja mowie o obowiązku łosico ja mowie o milosci ****ał inna to nie ma prawa myslec o powrocie a myslal zakłamany ciul

Gość gość
a ile razy ktoś w miłosnej rozpaczy ucieka bo probuja a nie ma porozumienia ,mało wiesz o emocjach czy pieprzysz byle pieprzyc

Gość gość
a koleżaneczka też dobra szmata,doradza jak ma wrócić do Ciebie ale z fiuta korzysta co za ściera