Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giggi93

nic nowego objawy pomóżcie

Polecane posty

Gość giggi93

bardzo często po zjedzeniu chce mi się spać. robię się tak bardzo senna, że oczy mi się same zamykają. przykład najświeższy? godzinę temu zjadłam śniadanie - kasza gryczana i troszkę sosu. no i od razu bęc! oczy na pół otwarte. poszłam do mojej babci chorej na cukrzycę, zmierzyć sobie cukier, wkułam się, (oczywiście musiałam to robić dwa razy, bo tej krwi to mi zawsze z tego palca tyle leci, że trudno wycisnąć krople.. z prawej ręki mi lepiej poleciało niż z prawej. tak samo przy oddawaniu krwi...z lewej ledwo co leci z żyły krew, oddawać potrafię nawet 20minut, a z prawej o wiele lepiej).. nie wiem czy to ma z czymkolwiek jakiś związek, ale no mniejsza o to.. no więc wycisnęłam z tego palca kroplę krwi i wynik wyszedł 107. Ogólnie to, wydaje mi się, iż ta igła w glukometrze to powinna być jakoś czyszczona, wymieniana, bo czasem wydaje mi się, że nieprawidłowo to mierzy. a moja babcia nie wymieniła jej od nowości, około 2 lat.

Gość giggi93
nie raz było tak, że czułam bezsilność w związku z moją nagłą sennością i kładłam się spać, na fotelu, tak zwyczajnie. dodam, ze 2 godziny temu wstałam, śniadanie zjadłam 60min. po przebudzeniu. kiedyś lekki miałam sen, a dziś śpię i śpię... najdziwniejsze jest to, że budzę się np. po 8-11 godzinach i jestem wciąż śpiąca. często mam wahania nastrojów. codziennie prawie czuje rozdrażnienie. trudności ze schudnięciem, to też.

Gość gość
podstawowe badania zróbb

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
interesujące