Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powikłania po kwasie Perfectha

Polecane posty

Gość gość

Po ponad 2 tygodniach od podania kwasu HA firmy Perfectha wyszły mi grudki, zrobił sie stan zapalny, spuchłam. Zabieg robił niby super specjalista ale widać to nie tylko od lekarza zależy, ale od jakości produktu. Przyjmuję antybiotyki, infekcja się nasiliła i powikłania się ciągną..w nieskończoność. Nie polecam tego wypełniacza, dziewczyny uważajcie na ten produkt. Wyglądam teraz tak,z ez domu wyjść nie mogę , a infekcja mnie już tak rozłożyła, że już 3ci tydzień i końca nie widać. Osłabienie organizmu, zmiany w skórze, opuchnięcie, zasłabnięcia. Trzeba uważać - bo czasami firmy sprzedają przeterminowany towar lekarzom taniej (ci biedni nie widzą nawet,ze takowy zakupili) bo firmy przeklejają nalepki z datą przydatności). W moim przypadku może tak było bo to dziwne,żeby po podaniu kwasu Perfecthy tak mnie "rozłożyło". Widać takie "badziewie" sprzedają..

Gość gość
uważaj bo w takim przypadku antykoncepcja hormonalna jest nieskuteczna a więc dodatkowo gumki choć i one mają dużą zawodność

Gość Brenda33

Dlatego też sami lekarz powinni uważać co kupują. czy towar jest ze sprawdzonej hurtowni. Sami na pewno nie jeden raz  nabrali się na ceny. Ehh 😞 Poza tym muszą tez zachowywac higiene w 100%. Są takie dobre zestawy od restylane- CustomPack. Gdzie jest fartuch, czepek dla pacjentki itd, 🙂