Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bounty89

Wyjazd do Belgii, prośba o pomoc

Polecane posty

Gość Bounty89

Witajcie! Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże bo mam nie lada problem :) szykuje mi się wyjazd do Belgii i szukam jakiegoś bezpiecznego przewoźnika. Będę podróżować sama i wolałabym aby ktoś mi polecił sprawdzoną przez siebie firmę. Samolot odpada, panicznie boję się latać. Są jeszcze busy ale nie wyobrażam sobie tak dalekiej podróży w stosunkowo ciasnym aucie. Najlepiej bym się czuła jadąc autokarem - więcej osób, bezpieczniej, dużo miejsca na nogi. Mieszkam w Białymstoku, więc wyjazd odbył by się na trasie Białystok - Bruksela. Z góry dziękuję wszystkim osobom, które mi pomogą.

Gość gość
Pokaz zdjecie.

Gość Luisse90
Cześć :) akurat tak się składa, że mogę Ci w tej kwestii pomóc. Mieszkam w Białymstoku a do Brukseli jeżdżę do rodziny, więc mam już jakieś doświadczenie w podróżowaniu :p polecam Ci firmę Ibatur, mają biuro na Św. Rocha, zajdź do nich lub zadzwoń to dowiesz się więcej o wyjazdach i cenach biletów. Z mojej strony mogę tylko powiedzieć, że podróż upływa mi bardzo przyjemnie, puszczają filmy DVD, podają Ci kawę, herbatę i pyszne batoniki :) dla mnie najważniejsze jest również to, że podróżuję bez przesiadek! Wsiadam w Białymstoku i wysiadam w Brukseli. Mam nadzieję, że pomogłam.

Gość gość
Mnie się marzy wyjazd do Belgii, bardzo mi się ten kraj spodobał, gdy byłam tam na wycieczce. Szukam jakiejś pracy, póki co głównie w necie m. in. na http://www.pracabelgia.com. A Ty jedziesz do pracy? Jeśli tak, to gdzie / jak szukałaś pracy?

Gość gość
Ja zawsze jezdzilam z Piastem ale to bylo dawno temu. Nie wiem nawet czy nadal istnieja. Ta sama trasa, Bialystok-Bruksela. Tyle ze ja wsiadalam po drodze i wysiadalam w Antwerpii. Bylo ok, nie moglam narzekac.

Gość gość
ja jeżdżę busem z firmy www.sprintbus.eu. Według mnie to najlepsza opcja, podróż mija mi szybko i nie muszę się o nic martwić, bo dowożą mnie pod same drzwi.

Gość Angelaa23
Potwierdzam opinię. Mieszkam czasowo co wakacje w Belgii u mamy. Jeździłam już ze 30 razy w różnych porach roku i z różnymi firmami. Od dwóch lat podróżuję tylko z Ibaturem. Najwyższa klasa, mnóstwo miejsca w autokarze i darmowe dodatki do biletu. Obsługa nakierowana na klienta - zawsze polecam. Ceny możesz sprawdzić na www.ibatur.pl