Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potępiana

Polecane posty

Gość gość

Jestem potępiana przez innych, bo odeszłam bez słowa od faceta, który... oszukiwał, kłamał i narobił wstydu. Ja nie mam siły się tłumaczyć:(

Zadbaj o siebie on może zrozumie jak cie straci na pewno ci ciężko i nie jesteś potepiona ;)

Gość gość
a kto to są ci "inni"którzy cię potępiają?

Gość gość
to sie nie tłumacz :) dobrze zrobiłaś :) a inni mogą sobie gadać,to nie oni z nim byli i nie wiedzą przecież jak było,więc olej to

Gość gość
Ja o siebie dbałam i nadal dbam, a inni to jego znajomi i rodzina. Nie rozumieją, że nie wytrzymałam kolejnego oszustwa i nie spotkałam się kolejny raz.

Gość gość
Tam odeszlas..nie minie wiosna a i tak się z nim skontaktujesz. Ps. Kłamstwo było poważne?

Gość gość
Nie chcę wracać - jest ciężko, ale trzeba iść dalej. Tak, było poważnie, bo przez to najadłam się takiego wstydu, że najgorszemu wrogowi tego nie życzę.

Gość gość
tylko Najświętsza Maryja naprawdę cię kocha i pragnie cię pocieszyć na twej ciężkiej drodze , ona jest matką miłości.

Gość gość
To ty bylas z nim nie.oni tylko ty wiesz jak bylo naprawde i niejeden z nich zrobilby to samo na twoim miejscu a gadaja tak bo sami maja zj****e zycie i chca zeby ktos inny mial zj****e bardziej. Ludzie sie p******i nie sugeruje sie nigdy tym.ck gadaja inni rob tak jak.ty czujesz najlepiej na tym wyjdziesz. Jeszcze odnosnie tematu mialam kontakt z psyhopata gosciem.ktory manipulowal a raczej probowal.to robic ze az milo. Gdy opowiedzialam kolezance w nadziei ze mnie.zrozumie aljo okaze wsparcie ona na to wszystko powiedziala szkoda! Szkoda ze nie jestesmy juz razem i ze on jej zdaniem mial.dobre intencje a ja to mylnie xinterpretowalam z tym ze pn nawet jawnie raz sie przyznal ze wczesniej to robil. Po prostu rece opadly mi. Teraz nie mam kontaktu ani z nim ani z nia przynajmniej dzieki niemu i tej sytuacji mialam okazje poznav sie na reszcie moich pseudoprzyjacioleczek. Zal w sercu dalej jest ale wiem ze ja sie pozbieram a tamte k***y niech sie me za ze swoimi patalachami i niech bronia swoich misi tak az im bokiem to wszystko wyjdzie.

Gość gość
Niech sie meczą niech sie k***y męczą mialo byc