Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabawy z 8 latką

Polecane posty

Gość gość

Pilnuje 8 letniej siostry. Obiecałam jej że jak odrobi lekcje to sie w coś fajnego pobawimy albo pogramy. Z racji tego że jestem w 7 miesiącu ciąży nie będę z nią sie w berka czy chowanego bawiła. Nie uśmiecha mi sie zabawa lalkami .. Mała jest wybredna i ani puzzli nie chce układać ani grać w chińczyka ani rysować. Chce ją zająć czymś ciekawym,przydatnym. Macie pomysly na jakieś edukacyjne zabawy/gry?

Gość gość
Hahah, zabawy z ośmiolatką??? :D Niech sama coś wymyśli, dziecko w tym wieku chyba jest na tyle kreatywne, że poza wybrzydzaniem potrafi samo coś wymyślić.

Gość gość
pogadaj z nia o antykoncepcji

Gość gość
a jak masz zamiar bawic sie ze swoim dzieckiem ?

Gość gość
a nie możesz po prostu jej zapytać, w co by się chciała pobawić?

Gość gość
mam 9 i 7 latkę, bardzo lubią kalambury

Gość Tasmanska
pierwsze skysze, aby za odrobienie lekcji, czyli wykon anie OBOWIAZKU SZKOLNEGO dziecko nagradzać i obuecywac z tegi powodu jakies nagridy, zabawy , frajdy , jakby to wielką łaske tobie zrobilo . Lkecje i nauka, czyt. -przygotowanie się solidnie do szkoły to dziecka obligaotyrjny obowiązek i za to nie powinno być jakiś tego typu nagrod, ze swój obowiązek dziecko wykonalo, bo to dziecka żadna dobra wola, ale czy chce się czy nie mus. Tak jak mycie zebow , czy pomaganie w porządkach domowych

Gra logiczna „Misja Przekąska”, której bohaterowie to znane lubiane Pingwiny z Madagaskaru to rewelacyjny pomysł na prezent! Planszówka rozwija zdolności manualne i strategiczne. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.