Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie imie wybrac Matylda czy Monika

Polecane posty

Gość gość
Pracuje z gruba smierdzaca MONIKA.Jest ohydna i pblesna.Ma poobgryzabe brudne pazury,krotko ostrzyzony leb z rudymi klakami,jest tlusta i mala-jak prosiak.Do tego obrzydliwy charakter-kazdy sie modli zeby z nia nie pracowac a jak ktoras ma ja przydzielona wiadomo ze dyrektorka jej nie lubi.W tym roku ja koncze "wspolprace" z tym tucznikiem a dostanie ja inna,taka ktorej nowa dyrekcja nie lubi. Tak wiec tylko nie MONIKA juz lepiej bedzie chociazby dupa wolowa

Gość gość
Potwierdzam to co dziewczyny wyżej pisaly - imię Monika jest dla wrednej suki :) nie spotkałam żadnej normalnej... Jednak z dwojga złego wolałabym chyba Monikę. Matylda kojarzy mi sie ze stara wariatka albo z krowa :P

Gość gość
Nie wiem co wy macie do tej Moniki-tak jakby imię determinowało charakter i to jak ktoś o takim a nie innym imieniu się zachowuje,odnosi do ludzi:-) Choć może coś w tym jednak jest ,bo ja znałam dwie Moniki i rzeczywiście nie były fajne-jedna nimfomanka odbijająca co atrakcyjniejszych facetów koleżankom,druga-wiecznie narzekająca,hipochondryczka tokująca całymi godzinami o swoich urojonych chorobach po to żeby ktoś ją w pracy "wyręczał' bo taka biedna zawsze chora:-D

Gość gość
Ile sie o sobie dowiedzialam XD Wy naprawde wierzycie, ze ludzie o jednym imieniu sa podobni? I bym zadnego nie dala akurat. Wole bardziej "miekkie imiona" I akurat Monika w majtki sika jest najmniej razace. Jest taka piosenka "raz Monika mloda, raz, dwa, trzy, zrobila mi loooooooda, raz dwa trzy, kto najlepiej wacka ssa, Tylko k***a Monika" :P

Gość Jessi3131
Moja koleżanka dała na imię swojej córce Matylda. Zdrobnienie Matyldy według nich to Mati. Czaicie? Dalej chcesz dać na imię córce Matylda? Mati?

Gość gość
zazwyczaj to spiewali Monika dziewczyna ratownika ale tu raczej nic niemiłego nie jest, a od Matyldy faktycznie ciężko zdrobnienie znaleźć

Gość gość
już skończcie z tymi porównaniami. sa fajne Anie jak i puste, głupie Anie, tak samo z Moniką czy Matyldą. Jakby imię decydowało o całej przyszłości dziecka to mielibyśmy na świecie tylko mądrych, pięknych ludzi o jednym imieniu :)

Gość gość
ja mam córkę Monikę, ma 10 lat i jeszcze nie spłakałam innego dziecka o tym imieniu.

Gość gość
Monia jest super!