Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo i zemsta?

Polecane posty

Gość gość

Hej,pisze w imieniu koleżanki ponieważ sama by się nie odwazyla. Na wstępie Proszę o konkretne i uzasadnione odpowiedzi. Moja koleżanka od 3 miesięcy była z chłopakiem z innego kraju (islamskiego) nie nie był on muzułmaninem (ateista, czyli typowy wolny strzelec). Jego ojciec ma tu własną firmę w której sprzedaje samochody,Marko (chłopak koleżanki) przyjechał tu aby niby pracować a na prawdę tej pracy nie wykonuje, ma wizę do 18 marca, prawdopodobnie nie złożył wniosku,lecz jego ojciec twierdzi ze mu pomoże przedłużyć. Opowiadam ta historie dlatego ponieważ to co wydarzyło się w ostatnich dniach naprawdę wstrzasnelo moja koleżanka. Otóż około tydzien temu gdy jeszcze byli razem, ona zakochana po uszy postanowiła ze mu pomoże ponieważ ja o to prosił,wiec poszła z nim do urzędu by złożyć wniosek o ślub,otrzymała wniosek na maj tego roku. Lecz po paru dniach on zmienił zdanie i zaczął kręcić nosem, pewnego dnia nawet doszło do tego ze zaczął ją podduszac. Tego dnia ona od niego odeszła a on za 2 dni znalazł nową. Czy istnieje jakaś odpowiedzialność karna bądź możliwość wydalenia go z Polski? Proszę o konkretne i uzasadnione odpowiedzi.

Gość gość
Marko z Turcji?

Gość gość
Koleżanka chce go wydalić z polski za to że se porochał i się nie chce żenić? To w tym kraju nie został by żaden chłop :D:D