Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja mu sie podobam czy mi sie wydaje?

Polecane posty

Gość gość

Jest taki kolega na studiach, który się często do mnie usmiecha, cos tam zagaduje itd. Ja jestem raczej introwertyczką więc to dla mnie dość dziwne bo trzymam się swojej "grupki" i tyle z innymi czasami sporadycznie zamienie kilka zdan A on zauważyłam, ze czesto szczegolnie ostatnio np cos tam zagadnie, przy tym się często uśmiecha, coś tam zażartuje, chyba nawet częściej jak do innych, a mnie przy tym mało zna I tak sie zastanawiam czy to z sympatii do mnie, czy mu sie podobam? Ostatnio trochę wyładniałam moze to dlatego...

Gość gość
Tak podobasz mu sie

Gość gość
usmiech to pikus, o niczym nie swiadczy. a jakby down lub idiota się usmiechal to co byś powiedziała?

Gość gość
Jeden usmiech moze nic nie znaczy ale jak usmiecha sie za kazdym razem jak sie widzimy?

Gość gość
lubi cie. nie baw się w interpretacje, bywaja bardzo mylne

Gość gość
Zapytaj go

Gość gość
Napewno go nie zapytam :) ostatnio często tak się do mnie uśmiecha i zagaduje, może sobie faktycznie cos roję w głowie, ale takie mam wrazenie jakbym sie mu podobala...

Gość gość
Do mnie tez usmiecha sie kolezanka z pracy zawsze jak sie widzimy. :) przez to zaczela bardzo mi sie podobac, i co ja mam zrobic? ;)

Gość gość
Pomocy :(

Gość gość
Lecę na ciebie :P

Gość gość
Jeśli facet nagle zwraca na ciebie większą uwagę, to coś w tym po prostu jest - jesteśmy logicznymi istotami i raczej bez powodu nie zmieniamy zachowania. No w sumie mi się jakaś dziewczyna podobała od początku, ale nieśmiałość robi swoje i dopiero po roku coś zacząłem działać i się ośmielać widząc, że ona też jest w jakiś sposób zainteresowana :-)