Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna 023

Ciąża? ! Pomocy

Polecane posty

Gość Martyna 023

Witajcie. Mam na imię Marta, mam 23lata i mam kilka pytań. Zapewne są tu jakieś doswiadczone mamusie lub osoby będące w ciąży i pomogą mi rozwiać wątpliwości. Otóż od niedawna wspolzyje z chłopakiem i kochamy się co 2dni pomijajac dni gdy miałam miesiaczke. Za każdym razem stosowalismy stosunek przerywany, kilka dni temu jednak chłopak doszedł we mnie. Podczas dwóch stosunków naraz aż dwa razy we mnie. Do tego Dostałam chyba zapalenia Pecherza bo co chwilę chodzę siku. Kiedy najlepiej zrobić test? W Internecie znalazłam kilka porad. Ale wiecie jak to w internecie. Pracuje zagranica a na wizyte u ginekologa umowiona jestem na 11mają dopiero. Miesiaczke mam dostać niby za 18dni. Tak pokazuje kalendarzyk Ale ostatnio dostalam miesiaczke o 5dni za wcześnie. Ktoś mu coś podpowie? Dziękuję.

Gość Martyna023
Podpowie ktoś

Gość gość
Owulacja jest przeważnie 14 dni przed następną miesiączką bo ta faza cyklu jest stała więc jeśli do miesiączki masz 18 dni to dopiero owulacja będzie za 4 dni a tym samym szansa na zajście w ciąże. Test najlepiej wykonać w dniu kiedy miesiączka miała by się pojawić lub kilka dni po jeśli nie jej nie będzie.