Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna jest BARDZO ciasna

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie porady? Jest tak ciasna, że nie mogę wejść tam palcem. Weszłam na głębokość pierwszego stawu i było już "ała". Chciałabym sprawić jej jak najmniej bólu przy pierwszym "dogłębnym" seksie, ale nie wiem jak tego dokonać?

Gość gość
Zamiast sprawdzać w cm szparkę twojej lepiej ja porządnie podnieć poigraj rozpal zmysły do pełnej wilgotności a zapewne i ona otworzy ci porządnie to co nazywasz ciasnotą kwestia dobrej wprawy to pełne zaufanie rozmowy i dużo czułości powodzenia

Gość gość
a czym ty chcesz ją ru\chać dziewczyno? :)

Gość gość
murzynskim stra/po/nem! :P

Gość gość
Ja również była ciasna do porodów przy których był mąż. Mąż był prawiczkiem ja dziewicą. Bardzo delikatny dlatego nie robił mi krzywdy podczas seksu z dużym członkiem.

Gość gość
Twoja dziewczyna nie jest ciasna tylko ma pochwice.

Gość gość
A ginekolog zwracał uwagę na nieprawidłowości błony dziewiczej? Sa kobiety którym trzeba to chirurgicznie przeciąć bo błona jest gruba i nie ma układu pierścieniowego (w sensie z duża dziurą), tylko jest bardziej "zamknięta". W innym wypadku naprawde silne podniecenie powinno wystarczyć. Najpierw jeden palec, potem dochodzą dwa. jeśli masz dużego członka też seks może być na kilka razy rozdzielony (kazdy coraz to głębszy). Ważne by próbowac w różnych pozycjach.