Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarroStockholm

Dziwna sprawa help !

Polecane posty

Gość KarroStockholm

Nie czekam na 2 kreski z utęsknieniem raczej sie ich obawiam ... W dniu owulacji odbyłam stosunek nawet nie zwróciłam uwagi na dni ze to płodne ze względu ze u mnie z zajściem w ciąże jest ,a raczej było jak ze znalezieniem portfela pełnego kasy na ulicy ... Znikome szanse . Do rzeczy ! Cos mnie tknęło po 2 dobie i pobiegłam po ellaone ... Okres dostałam 2 dni po terminie ... Ale dalej mnie cos kręci w brzuchu wiec zrobiłam test .... Wyszedł negatywny hurra ! Wyrzuciłam do kosza i zajęłam sie życiem tyle ze wieczorem cos mnie tknęło ( idiotka poziom hard ) i wyciągnęłam ten nieszczęsny test i pojawiła sie mała cienka kreska . Dodam ze test firmy clear blue . Wiem ze sie nie odczytuje wyniku po max 30 min ale tyle kobiet było w ciazy ze głowa boli . Zamawiam wizytę u ginekologa dzisiaj by sprawdzić dokładniej . Martwi mnie ten test czy przez konkretne nasiąknięcie mógł sie odbarwić ? Rozłożyłam go na części ( ;) ) po wyschnięciu kreska negatywna nie pojawia sie a ta ktora ma zwiastować ciąże sobie została (

Gość gość
Goscwkosc -hahahahahahahaha dobre

Gość KarroStockholm
Goscwkosc jakby tak było to moje wątpliwośći by zostały rozwiane

Gość KarroStockholm
Goscwkosc jakby tak było to moje wątpliwośći by zostały rozwiane Pytam bo od nadmiaru informacji mozna zgłupieć a nawet na raka zachorować wedle Google . Nic nie bedzie lepsze od poboru krwi ale tam gdzie mieszkam to maja wyyj****e do 3 miesiaca

Gość gość
bylo zrobic 2 test dla pewnosci , takie trudne ? a nie na kafe ma ci ktos odpowiedziec czy jestes w ciazy

Gość gość
Drugi test zrobie ;) pytam z ciekawosci od tego mamy forum