Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no urwałabym łeb idiotce

Polecane posty

Gość gość

..... jestem osoba z nadwaga i kiedy zaszłam w ciąże brzuch nie był zbyt duzy ale za to posżło mi w biodra . W sumie to nawet nikt nie zapytał czy jestem w ciązy czy tak sie roztyłam - bo wygladało na to drugie . Ja tez nie mówiłam nikomu poza moimi rodzicami ( ale prosiałm ich by nie mówili nikomu ) i męzem .Ostatnie dwa miesiace pzresiedziałmw domu bo ciezko mi strasznie było . Pzryszedł czas porodu , mąz obwiescił wszystkim ze ma córke - a moja cudowna kuzynka wymysliła teorie , że nie wiedziałam ze jestem w ciązy dostałam bólow brzucha pojechałm do szpitala i wtedy dopiero sie dowiedziałam ze bede zaraz rodzic ! tylko łeb urwac idiotce !

Gość gość
mogłaś urwać, jednej idiotki mniej...

Gość gość
Dla mnie to strasznie dziwne tak trzymać ciąże w tajemnicy przed wszystkimi i dopiero po urodzeniu informować ludzi, że nagle pojawiło się dziecko w rodzinie...

Gość gość
Jak się tak kryłaś z tą ciążą to się dziw, ze ludzie teorie spiskowe szerzą. Taka ich natura.

Gość gość
strasznie dziwne ? dlaczego ? mieszkamy dosc daleko od pozostałęj rodziny i rzadko sie widujemy . Nie ogladali mnie kazdego dnia . a czy nie jest dziwne by twozryc wąłsna historie ?

Gość gość
No tak na ogladala sie ciazy z zaskoczenia w tlc i jak ta stara rura z okna wymyslila sobie durnoty

Gość gość
No dla mnie to też dziwne ukrywać ciążę do samego końca jeszcze prosić rodziców żeby nikomu nie mówili co to miało na celu?

Gość gość
Ja też nikomu nie chciałam mówić. Nawet jak odchodziłam z pracy na L4, to ludzie dowiedzieli się dopiero jak mnie już nie było.

Gość gość
Cel ? uwazasz ze miałam w tym cel ? na pocztaku ciąża była zagrozona i dlatego prosiłam o dyskrecje a potem ja nie mówiałm , nikt nie pytał z rodziny bo rzadko sie widzielismy w sumie to chyba był 5 i 6 miesiac ciazy .

Gość gość
Któregos dnia dzwoni do mnie ciocia i pyta czy wszystko kupilismy czy nam w czyms nie pomóc , bo wszystko tak nagle musielismy kupowac z dnia na dzien .

Gość gość
Najpierw schudnij a pozniej zachodz w ciaze...nie bedzie zadych spiskow i ukrywania nastepnym razem bo bedzie widac ze jestes w blogoslawionym stanie....

Gość gość
nie przeżywaj tak idiotko tego co gadaja ludzie i zajmij się sobą a nie rozmarzaj o urywaniu bo niczym się teraz nie różnisz od przeciętnej kretynki

Gość gość
Posiadanie własnego życia nie oznacza, że trzeba zachowywać się jak aspołeczny dzik. Powiększenie rodziny to radosna wiadomośc, jakoś zwykle normalni ludzi dzielą się tym ze znajomymi i rodziną, nie tylko z matką i ojcem. Skoro poinformowaliście ich, że macie dziecko to jednak nie jest rodzina, która mieszka w australii i widziałaś ich ostatnio na swojej komunii, tylko macie jakiś kontakt. No dla mnie dziwna jesteś i tyle.

Gość gość
nie czytaj tego co tu pisza te zakompleksione baby, bo tu wiecej takich jak ta twoja kuzynka niz tych normalnych, miej ją w de i już, w ogole czemu sie przejmujesz?

Gość gość
zakompleksione? lol dobre sobie ja przynajmniej nie mam nadwagi i nic nie ukrywam :p

Gość gość
nikt nie musi nic mówić jak nie chce jest demokracja i wolność świat ciip jest plotkarski i tyle ,i ty w niego też wchodzisz tak samo w tym temacie a myślisz zes lepsza

Gość gość
no wlasnie, a jakbys byla mialabys kompleksy, bo to dla ciebie wazne

Gość gość
No ale widywałaś się z tymi ludźmi podczas ciąży i nie powiedziałaś im, że będziesz miała dziecko a później nagle im oświadczyłaś, że macie noworodka w domu :D

Gość gość
no i co z tego>? moze dlaej mowic ze znalazla go w kapuscie, co im do tego?

Gość gość
nic, można zamknąc się w piwnicy i tam siedzieć, też nikomu do tego bo mamy wolność i demokrację, tylko jak ktoś zachowuje się jak czubek to niech się nie dziwi, że jest tak traktowany:D

Gość gość
ale macie problemy....autorka pewnie specjalnie sie spasla by to ukryc hehe

Gość gość
gość dziś No ale widywałaś się z tymi ludźmi podczas ciąży i nie powiedziałaś im, że będziesz miała dziecko a później nagle im oświadczyłaś, że macie noworodka w domu x to bedac w ciązy musze to wszystkim ogłaszac ? mąz powiedział własnie jest męzowi bo on przyjechał do nas i pytał gdzie jestem ? a mąz ze w szpitalu bo urodziłam ( mieszkamy od siebie ok 80 km ) pytał to odpowiedział prawde a ta idiotka sobie historie wymysliała. A moja nadwaga była , jest i bedzie i nic ci do niej :P

Gość gość
Autorce tak na prawde jest przykro ze nikt nie zauwazyl tej ciazy...ale tak to jest z wielorybami sorry ;(

Gość gość
Ale jestescie zgorzkniałe i wredne - niczym moja kuzynka a moze poprostu zadrosne ? hę ?

Gość gość
A ile przytyłas w ciąży ?

Gość gość
tak autorko, takie one tu sa :) i szczegolnie te dwie czy trzy ktore tu pisza, bo wiecej sie tu nie wypowiada w tym temacie

Gość gość
przez cała ciąże przytyłam 7 kg

Gość gość
No to jak 7 kg przytyłas , a masz nadwagę to mogło wyglądas ajkbys przytyła . a pewnie nikt nie pytał bo było mu głupio . Ja tam rozumiem , że nie musisz tego nikomu ogłaszać .

Gość gość
Też mnie to dziwi, że wieść nie rozniosła się po rodzinie. Przecież na pewno było tyle okazaji (rozmowy tel, spotkania, życzenia świąteczne itd), aby wspomnieć rodzinie, że jesteś w ciąży. Nie dziwie się, że dorobiła sobie historię :D

Gość gość
no ale po co ta historia ? po co to wymysliła idiotka ?