Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyposażyć kuchnię

Polecane posty

Gość gość

jakie sprzęty macie w swojej kuchni a bez jakich możecie się obejść? jestem na etapie wyposażanie i nie chcę w szale zakupów niepotrzebnych rzeczy kupić które okażą się zbędne

Gość Namysłów województwo opolskie
Jaką masz kuchnie przechodnią kwadratową czy podłużną?

Gość gość
ja żadnych cudów w sumie nie mam, z dodatkowych sprzętów no to bleneder bez którego faktycznie ciężko mi się obejść, gofrownica bardziej na weekendowe śniadania, toster też się przydaję no i młynek do kawy, ekspresu się jesczez nie dorobiłam ogólnie wszystko co kupuje na wyposażenie jakieś zastawy, garnki czy sprzęty to zamawiam w sieci sobie, wcześniej kupowałam gdzie indziej ale ostatnio wpadłam na http://www.dobregarnki.pl/ i oferta mega szeroka a ceny dobre więc raczej już przy nich zostane

Gość gość
ja żadnych cudów w sumie nie mam, z dodatkowych sprzętów no to bleneder bez którego faktycznie ciężko mi się obejść, gofrownica bardziej na weekendowe śniadania, toster też się przydaję no i młynek do kawy, ekspresu się jesczez nie dorobiłam ogólnie wszystko co kupuje na wyposażenie jakieś zastawy, garnki czy sprzęty to zamawiam w sieci sobie, wcześniej kupowałam gdzie indziej ale ostatnio wpadłam na http://www.dobregarnki.pl/ i oferta mega szeroka a ceny dobre więc raczej już przy nich zostane

Gość gość
Bez zbednych robotow i kombajnow. Piane do ciast ubijam recznie, rzadko uzywam ubijaczki elektrycznej, bo mi sie nie chce myc. Do kawy zwykly maly mlynek, ale...mam i reczny i elektryczny. Zadna inna kawa nie smakuje tak, jak ta mielona recznym. A ekspresiki rozne praktykowalam i najbardziej zdaje egzamin zwykla mala wloska kakwiarka, tyle, ze (mankament) z aluminium, ale smak kawy z niej jest wspanialy. Natomiast co tez przez lata wypraktykowalam, to zamiast kuchenki mikrofalowej (nie uznaje) w to miejsce maly piekarniczek, oczywiscie jak jest miejsce w kuchni. Wiele potraw w nim robie, a zuzywa sie przez to mniej pradu, niz przy korzystaniu z duzego. Jest wspanialy np. do potrawy, ktora robie czesto - pieczenie ryby w folii...

Gość gość
Ooo