Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który sam odszedł

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego facet który sam odszedł ma do mnie żal??Czasem próbuje sie do mnie odzywac ale jakos tak oschle.Nie pyta co u mnie i ogólnie zachowuje sie dziwnie. Przeciez sam podjąl taką decyzje ,a ja ją uszanowałam i zyje dalej. Jak sie do mnie odzywa zawsze jestem usmiechnieta i miła...a jego jakby to denerwuje... O co chodzi?

Gość gość
widocznie myślał, ze będziesz rozpaczać, niektórzy lubią takie klimaty, bo to podnosi im ego- rzuciłem, ale jak ona rozpaczała po, jaki musze być niesamowity. A tu sie okazuje, że ty nie płaczesz, jestes zadowolona, to go musiało zaboleć

Gość gość
Ja sie zmienilam po rozstaniu , bardziej zadbałam o siebie ,jestem usmiechnieta i ciesze sie życiem,a on sam chodzi jak struty. Najpierw powiedział ze odcodzi bo nie pasujemy do siebie. Powiedziałam ok równiez chce by ta przygoda sie skonczyła. Miał do mnie pretensje ,ze nazwałam to przygodą. A teraz odzywa sie czasem i ...w sumie nie wiem po co .Bo ani nie mozna z nim porozmawiac ani posmiac sie nic....

Gość gość
Jak dla mnie zawraca głowę. Urwij całkowicie kontakt.

Gość gość
moze załuje

Gość gość
To samo miałem ze swoją eks, rzuciła mnie dla innego po 4 latach i od momentu odejścia zaczęła mnie nienawidzić, choć nigdy jej krzywdy żadnej nie zrobiłem i raczej to ja powinienem jej nienawidzić za zdradę i zmarnowanie 4 lat życia. To chyba taki system obronny, te osoby zdają sobie sprawę że skrzywdziły, że okłamywały, że nie były w porządku i wmawiają sobie że to nie one winne są rozpadowi związku. Ludzie potrafią w dziwny sposób zagłuszać własne wyrzuty sumienia.

Gość gość
dziś x Dokładnie tak jest, ludzie zawsze będą obwiniać innych za swoje niepowodzenia, bo łatwiej jest zrzucić winę na kogoś niż przyznać się do własnego błędu.

Gość gość
Tak...dokladnie on tak sie zachowuje. Jakby to on byl skrzywdzony .A przeciez sam zrezygnowal ze mnie,a ja sie na to zgodzilam,bo nie zamierzam trzymac kogos sila.... Jestem do niego normalna gdy sie odzywa rozmawiam normalnie bez zalu....za to on ma wielki.

Gość gość
Bo łatwiej jest odejść gdy się kogoś znienawidzi, niż od kogoś kogo się lubi i darzy resztkami uczuć. Poza tym osoby które odchodzą i nie doczekają się płaczu, rozpaczy i błagania o powrót popadają w jakąś dziwną obsesję i strasznie cierpi na tym ich ego :P

Gość gość
Albo szlag trafia ,ze nie placzesz,albo sam zaluje ze odszedl...

Gość gość
A dlaczego się nad tym zastanawiasz? Czyżbyś chciała do niego wrócić?