Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowa0_1

MÓJ CHŁOPAK SPUŚCIŁ SIE WE MNIE BEZ MOJEJ ZGODY!

Polecane posty

Gość Kolorowa0_1

Tak jak w temacie! Wczoraj kochałam się z moim chłopakiem oby dwoje mamy po 19 lat. Zawsze go ostrzegam aby kończył na mnie lub jeśli z prezerwatywa to logiczne że w niej! Tym razem też go ostrzegłam. W czasie stosunku na jeźdźca mówię mu ze poczułam że jestem mega mokra, chciałam przerwać (ponieważ gdy się robię bardzo mokra to nic niestety nie czuje) i po prostu troszkę osuszyć, ale on nie pozwolił jednak już nie wytrzymałam i zeszłam z niego patrzę i pytam "spuściłes się we mnie!?" a on ze tak miał na to ochotę że nie mógł wytrzymać! Niestety mam bardzo nieregularne miesiączki i nigdy nie wiem kiedy mam dni płodne :( Boje się że przez tą jego zachcianke (jeszcze bez mojej zgody! ) znajdę w ciążę!

Gość gość
to badzie kolorowo:D

Gość Kolorowa0_1
Zapomniałam dopisać! Co ja mam myśleć o jego postawie? Czemu się tak zachował?? Trochę mnie zawiódł, bo seks to poważna sprawa i trzeba to robić odpowiedzialnie i jeśli było bez zabezpieczeń to trzeba być ostrożnym a nie sobie strzelać bo tak się mu podoba :(

Gość gość
hehehe 1:0 dla chlopaka!

Gość Kolorowa0_1
Wiem macie rację :) ale to były jego urodziny to czemu by ładnie chłopakowi nie zrobić prezentu! Kino, kolacja prezent, kochanie się! :( Ja wiem ze jak będę w ciąży to będę musiała wziąć odpowiedzialność za maluszka, ale nie rozumiem czemu on to zrobił!? Prosiłam go przecież aby tego nie robił! A co do zabezpieczeń, tabletek niestety brać nie mogę!! A gumki miałam, ale jak przed tem wtrysł to nie będę ich ponownie wkładać! A widziałam że jest tak nakręcony to się zgodziłam na 4 raz bez! I żałuję!!

Gość Pannajoanna789
Może on chce żebyś z nim zaszła w ciąże? tylko ci o tym nie mówił i może to było specjalnie? taki podstęp. Porozmawiaj z nim poważnie.

Gość gość
Przynajmniej twoje dziecko będzie miało młodą mamę :)

Gość gość
A ja myślę,że celowo tego nie zrobił, tylko go poniosło i było mu tak przyjemnie, że po prostu się zapomniał. Idź do lekarza po pigułkę 72 godziny po.

Gość gość
A wiesz dziecko co to jest preejakulat? To że Twój ukochany skończy na Tobie a nie w Tobie nie gwarantuje nie zajścia w ciążę! Jakby nie było to gumki też tylko w 99,9%:o

Gość Kolorowa0_1
Wiem wiem wszystko wiem!! Teraz widzę że ten seksik to zły pomysł był! :( Przez ponad rok naszego związku kochalismy się może z trzy razy, wiem że zawsze on chciał seksu ale ja nigdy nie byłam gotowa! Nawet nie wiecie jak on się ucieszył jak zobaczył że będzie że swoją miłością życia (jak on to mówi się kochać) się kochać! Normalnie radość w jego oczach wielka :) teraz gdy ja dorosłam do tego nagle coś poszło nie tak :(

Gość Androgen
Co za cham!

Gość gość
Masz racje powinien złożyć podanie na piśmie.

Pytasz czemu on to zrobił? Opowiadam - bo jest zj.eb.em i tyle w temacie! Jeśli nie zajdziesz w ciążę, czego Ci życzę, to weź go od razu zostaw i poszukaj prawdziwego faceta. Dokończył w Tobie bo tak mu się podobało... a to świadczy tylko o jego braku szacunku do Ciebie. Nie jesteśmy już dziećmi tak? Więc bądźmy szczery - on ma za przeproszeniem głęboko w du.pie to czy przypadkiem nie zaciążysz. Jemu chodziło tylko o to aby spełnić swoją zachciankę a Ty w tym momencie się dla niego nie liczyłaś. Normalny facet się tak nie zachowa, więc musisz pogodzić się z tym, że nie zależy mu na Tobie tylko na tym abyś go zaspokoiła. Dla swojego dobra radzę Ci zmienić chłopaka, zacznie się od tego a potem będzie traktowana jak szmata

Gość gość
Jeśli kobiety myślą jak wyżej, to czas umierać.

Gość gość
21,10 racja w 100% , tak facet sie nie zachowuje , zlal sie bo mial ochote aha , a jak zajdziesz w ciaze to bedzie twoj problem , takiemu kopa w d**e i tyle

Gość
Dalas mu d**y to sie spuscil. To raczej norma :-).

Gość gość
jak jest psem nie facetem to norma , zj***e

Gość gość
Nie przejmuj się Rescatorem.To taki forumowy klaun , piesek Reksio.Przyjmuje zbyt dużo spermy od tych , co mu tyłek bolcują i p****ało mu się z lekka pod dekielkiem.

Gość gość
to nie moglas dac mu spuscic sie w pupe tylko w cipke? co wy analu nie robicie czy co?

Gość gość
liczę, że pochwa-lisz się nam wynikiem testu ciążowego ;)

Gość gość
miała tak samo i w aptece tabletka kosztuje 130zł

Gość gość
Następnym razem daj mu, żeby wszedł w pupę wtedy moze skonczyc bez konsekwencji

Gość gość
ddt30 Nie uwazasz, ze kobieta powinna byc swiadom takiego stanu rzeczy przed pozwoleniem facetowi na seks bez gumki? Do kogo miec pretensje teraz.

Gość gość
jak go sama ujezdzasz to jak on biedny miał uciec szybko,nie miał kontroli,poczul np. ucieczka a ty dalej swoje i było za pozno

Gość gość
no raczej jak nie ma innego zabezpieczenia to powinno być w gumce ... ale cóż powiedzieć jak już jest po ....

Gość gość
A ja myślę, że w p****lach właśnie pokazują coś co zniekształca obraz rzeczywistości w inny sposób. W p****lach nigdy nie używają gumki to raz i coraz częściej kończą w kobiecie. Każda jest wysterylizowana, bezpłodna, na antykoncepcji itp. Młodzi ludzie oglądają takie coś w przekonaniu, że to norma. A później powstają takie posty jak choćby ten. Co ja mam robić. Spuścił się w mnie. Co robić? Myśleć przed...

Ja i tak na miejscu autorki zmieniłbym chłopa. Owszem wina leży po obu stronach, ale autorka jasno napisała, że on po wszystkim podsumował to tak, że "miał na to ochotę". Tak więc, czy uprawialiby seks na jeźdźca czy w całkiem innej pozycji to wychodzi na to, że on i tak by dokończył w niej bo miał taką zachciankę. Skoro facet olewa prośbę kobiety i robi po swojemu to oznacza to tyle, że jej nie szanuje a ona jest tylko od tego aby za przeproszeniem dać mu du.py. Więc radzę poszukać kogoś bardziej poważnego.

Gość kuba folusiak
ja tez tak mam czasem, moj partner zdejmuje prezerwatywke i leci z bitem jak zbuku w krakowie

Gość gość
s.k********.ł sie w ciebie poprostu, dobrze zrobił, do pełna !!! hehe