Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowa0_1

MÓJ CHŁOPAK SPUŚCIŁ SIE WE MNIE BEZ MOJEJ ZGODY!

Polecane posty

Gość zdoiłbymsię
I co Kolorowa0_1? Urodziłaś?Jak nie, to mogę cię zapylić! Uwielbiam obficie spuszczać się w c***eczkach......

Gość Janek ...

Hehe. Trudno. Trzeba było brać w usta.

Gość ...us
Dnia 18.03.2016 o 16:53, Gość Kolorowa0_1 napisał:

Zapomniałam dopisać! Co ja mam myśleć o jego postawie? Czemu się tak zachował?? Trochę mnie zawiódł, bo seks to poważna sprawa i trzeba to robić odpowiedzialnie i jeśli było bez zabezpieczeń to trzeba być ostrożnym a nie sobie strzelać bo tak się mu podoba 😞

Strzelił gola dzieciak obys nie była w ciąży z takim pozdrawiam 

Gość Elza
7 godzin temu, Gość ...us napisał:

Po pierwsze, jeśli godzisz się na seks bez gumki to musisz zabezpieczyć się ty. Po drugie zawsze musisz się liczyć z tym, że chłopak nie przerwie największego podniecenia w twojej cipce i nic nie pomogą twoje zgody czy nie.  

Gość Antoni

Mam nadzieję, że zaszłaś w ciąże 

Gość Gość
Dnia 18.03.2016 o 17:39, Gość gość napisał:

A wiesz dziecko co to jest preejakulat? To że Twój ukochany skończy na Tobie a nie w Tobie nie gwarantuje nie zajścia w ciążę! Jakby nie było to gumki też tylko w 99,9%:o

Tabletki też 99.9%

Gość Anka
Dnia 20.03.2016 o 12:36, ddt30 napisał:

dla mnie zgoda na stosunek bez gumki w zasadzie równa się zgoda na spuszczenie do pipki, chyba, że wiemy, że facet jest sprawny i potrafi w odpowiednim momencie wyskoczyć i po wielu sesjach takiego seksu w gumce, kiedy wyjął przed, ściągnął gumkę a potem spuścił się na brzuszek możemy pozwolić mu na taką zabawę bez gumki. Seks na jeźdźca poza tym utrudnia odpowiednio wczesne wyskoczenie. Innymi słowy jeśli zgadzasz się na seks bez zabezpieczenia z niedoświadczonym chłopakiem musisz brać pod uwagę, że spuści się do pipki - bo to jest normalne w seksie. Nienormalne jest to, co pokazują w p****lach, że facet zawsze spuszcza się na zewnątrz i proszę się tym nie sugerować

kiedyś  też pozwoliłam bez i też skończył we mnie , powiedział że nie mógł się oprzeć , ale nic się nie stało