Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja

Polecane posty

Gość gość

polecam psychologa Panią Annę która pomogła wielu osobom wyjść z depresji drs.amarkowska@gmail.com

Gość gość
Z depresją nie ma zartow. Psycholog to swoją drogą, ale ja na przyklad suplementowalam sie tez revitasensem- ma bardzo dobry sklad, pozbylam sie dzieki niemu uczucia znużenia, apatii, czuje sie o wiele lepiej :)

revitasens na depresję nie pomoże, o ile to rzeczywiscie depresja, na pewno przy zlym samopoczuciu, uczuciu rozbicia itp tak, a jak ktos podejrzewa u siebie depresje, to niech to lepiej potwierdzi u kompetentnego specjalisty

Gość gość
co mnie deprecha łapie to sobie coś wybieram i sponsoruję. Kiedyś na chandrę wybrałam się na weekend, kiedyś do spa, a teraz kupiłam sobie nowy tablet na electro.pl by czytać ebooki w drodze do pracy ;) kilka razy też byłam u psychologa

Gość gość
Tak to prawda, revitasens nie pomoze w przypadku klinicznej depresji, ale czesto jest tak ze ludzie mowia ze cierpia na depresje, kiedy maja kiludniowego doła lub nie maja energii, checi do zycia.. mysle ze w takich sytuacjach taki suplement moze pomóc odzyskac energię, poprawic samopoczucie ;)

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, w tym i depresja, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli dolegliwości ma małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
Ktos wyzej pisze o revitasensie- skorzystalam i z suplementu i ich programu Zostan optymista w 30 dni. I czuje sie swietnie. Sama nie wiedzialam co mi dolega- depresja? myslalam ze przesadzam i faktycznie, to byly tylko stany poddepresyjne, ale revitasens mnie z tego wyciagnal.