Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćP

Dlaczego o mnie myślisz A?

Polecane posty

Gość gośćP

Wysyłasz mi swoją energię, myśli w jakim celu, nic już nie rozumiem:(

Gość gość
a kto zaklada tematy :D

Gość sztabowy
A myślę aby dodać Tobie sił i energii , mam tego na kilogramy , powiem więcej, mam tego na tony i dla Ciebie mam co najmniej 200 kilogramów siły i energii , czy dasz radę podnieść do góry ? Jasne, dasz radę , powolutku i do przodu , 3mam kciuki ! Nara

Gość gośćP
Na pewno nie ja, ludzie się podszywaja, nie doszukuj się w tym moich słów, to o czym myślę jest moje i nie dzielę się tym z nikim....

Gość gość
u hu hu, jak masz takie rady zapodawac to lepiej nie mow nic. Litosciwe bardzo z twej strony

Gość gość
to musisz tu byc bardzo znany, bo jakos wszyscy chca kopiowac twoj styl. a skoncz p*******ic, bo widze ze pisanie z Tobą nie ma w ogole zadnego sensu. zaangazuj se jeszcze 20 os. zeby n********laly na mnie. jestes taki przewidywalny

Gość gość
po cho.oy te reklamy.

Gość gość
Jasne. Nie interesuje mnie co o mnie myślisz, bo mnie nie znasz. Wydaje się Tobie coś, że niby, a prawdą jest że jesteś zimna jak lód i obojętna jak głaz, z kim przebywasz takim się stajesz pamiętaj, że byłaś z Takimi facetami to Twój problem.

Gość gość
Ok. Moj problem. Wiem. Pokaz mi jak mam przestac byc lodowata.

Gość gość
Chciałem Tobie pokazać nieraz, ale odrzucilas moje uczucia.

Gość gość
ciekawe sa takie porady od anonima do anonima. teraz 100 osob bedzie sie zastanawiac od kogo do kogo. jesli to do mnie, to pamietaj ze od Ciebie sie nauczylam gburowatosci. naprawdę ladnymi mnie tekstami raczyłes, wiec daruj sobie, bo to z Twoim rozchwianiem emocjonalnym jest problem.

Gość gość
Problem raczej jest w tym, że uważasz się za księżniczkę, a może i królową:)

Gość gość
nie prawda, nie wiesz co mi w głowie siedzi. ty sie chyba z króla uważasz, wszystko na to wskazuje :D

Gość gość
Byc moze:) jestem ta ksiezniczka, ktora czeka na normalnego mężczyznę a nie na kogos, kto pisze do mnie na kafe, pogrywa sobie i oczekuje, ze bede kochać...

Gość gość
No przecież byłaś z mężczyznami, którymi sterowalas, bo przecież madrzejsza od nich byłaś, a może łatwiej z takimi być, a może z takim właśnie pseudo facetem jesteś.

Gość gość
dlaczego nie szanujesz mojej prywatnosci? przez internet to sobie mozna pisac a nie prowadzic jakies dzikie relacje.

Gość gość
nikim nie sterowalam, przysnilo ci sie chyba. jak ja moge sterowac kims jak kiepski ze mnie kapitan własnego losu :D

Gość gość
To nie do mnie. Z mężczyznami nie byłam tylko z jednym:)

Gość gość
Pewien normalny mężczyzna chciał być z Tobą. Nadal chce. Nie ma wcale wygorowan, byłby Tobie zawsze wierny. Szkoda, że tak powierzchownie oceniasz kogoś, nie poznawszy go kierując się emocjami, jak mała dziewczynka.

Gość gość
Zle mnie odbierasz. Nie jestem mała dziewczynka, nie chce tak czuć sie, nie chce tak zachowywac sie:( Sam to robisz:( urywasz kontakt. Czekasz na cud? Az ja pierwsza odezwe sie? Odzywałam sie pierwsza, korona mi nie spadła. Tobie rowniez by nie spadla:(

Gość gość
Przecież masz faceta, a ja dla Ciebie nic nie znacze.

Gość gość
byłby wierny, ale póki co jest zajęty, tak ? nie ma wcale wygorowan - brzmisz depresyjnie i bez wiary w siebie., tak jakby ci bylo wszystko jedno lub sam mialbys poblazliwy stosunek do ludzkich wad. on nigdy by tak nie powiedzial :) Ale czy ona jest zajęta? Bo mój "obiekt westchnień" tak.. Więc ja mam związane ręce. Pozostaje mi tylko zmienić pracę, albo się zakochać.

Gość gość
200kg? ale masz wielką d**e aaa:-D