Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z tym??

Polecane posty

Gość gość

Mam już dosyć toksycznego kolegi męża.Napiszę od początku mieszkamy za granicą i żeby było taniej mój mąż stwierdził że weżniemy jego dobrego kolegę z lat szkolnych na pokój i się zaczęło kolega święty Byk indyjski syfiarz,brudas nie z tej ziemi do tego alkoholik popijający zaczął wpowadzać zamęt w naszym związku. Robil co chciał a mój mąż nic z tym nie robił tylko odbijał piłęczke mówiąc mi to Ty mu powiedz siłą rzeczy ciągle były przez jego przyjaciela kłótnie zaszłam w ciążę i dalej było tak samo jeszcze gorzej byłam zniesiona do podłogi mąż stał się nie do poznania kumpel mu w głowie pomieszał zaczęli ze sobą spędzac więcej czasu a ja z dzieckiem wiecznie mąż stawał się nerwowy prośby grożby nic nie pomogly wyprowadziłam się po kolejnej kłótni o kumpla do koleżanki na 4 miesiące mąż otrzeżwiał na moich zasadach wróciliśmy do siebie zamieszkaliśmy sami przez jakiś czas było wspaniale ale kumpel zaczął znowu mącić codziennie wydzwania z najmniejszą pierdołą i chce wymuszać na mężu żeby pojechał do niego i mu w domu pomógł itp dalej chce wprowadzać zamęt w naszym związku nie zabraniam mężowi żeby od czasu do czasu jechał ale zaczyna mnie to denerwować.

Gość gość
A to lobuz, przytulam.

Gość gość
A twój mąż jest Polakiem czy jakiś ciapaty?

Gość gość
polak

Gość gość
pogonić Trutnia z życia.

Gość gość
Zrób z tym dziewczyno porządek raz a dobrze. Sama odbierz telefon, i powiedz mu żeby przestał wam dupę zawracać, albo wpisz go po cichu na czarną listę odrzucanych połączeń (niektóre telefony mają taką opcję). Swoją drogą nie pojmuję jak można było tyle miesięcy albo i ponad rok to znosić, a nie ustawić gościa do pionu po pierwszym tygodniu - a jak nie to wypad?

Gość gość
Najlepsze jest to że oni nawet razem pracują na tą samą zmianę. Poczekam na odwet zacznę urzędować z koleżankami i zostawiać go częściej z dzieckiem.

Gość gość
nedzne prowo, malzenstwo a mieszka "na pokoju" i do tego sprowadza sobie jakiegos faceta, w miedzyczasie ta zachodzi w ciaze, caly ten czas az do porodu mieszkaja na kupie, potem z obcym dziadem do noworodka, a na koniec piszesz, ze oni pracuja ze soba, czyli facet ma prace i pieniadze, czyli dawno znalazlby mieszkanie, nikt normalny nie kisilby sie z ciezarna obca baba, potem z placzacym noworodkiem i zadna przyszla matka nie poszlaby na taki uklad, zenada

Gość gość
Mieszkaliśmy w normalnym 3 pokojowym mieszkaniu duży dom zgodziłam się bo byłam glupia i tańsze koszty mnie zaślepiły teraz też mieszkamy w domu i udaje nam się mieszkać bez kolegi na pokoju i potrafimy utrzymać wszystko.

Gość gość
Też znam takich wynajęli dom urodziło się dziecko i mieszkali z dwoma obcymi ludżmi podnajmując im pokoje a po dwóch latach w Polsce wesele za 40 tys. zł wyprawili żeby się pokazać a w Uk każdy grosz liczą.

Gość gość
Hahaha