Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wybrać pierścionek?

Polecane posty

Gość gość

Drogie panie, chcę się oświadczyć mojej dziewczynie i nie wiem jaki wybrać pierścionek. Nie nosi żadnych pierścionków, z biżuterii nosi tylko łańcuszek, który zresztą dostała ode mnie, wcześniej nie nosiła nic. Kiedyś mijając jakiegoś aparta spytała jaki jej kupię, ja niby żartem spytałem a jakie ci się podobają i wtedy wskazała kilka różnych. Było to w sumie już jakiś czas temu i z racji że były to różne fasony, to ja po prostu nie mam pojęcia jaki będzie się jej podobał. Wiem, że dla niej każdy będzie wspaniały i ten jedyny, bo to nie pierścionek się liczy (kiedyś nawet mówiła że dla niej nie musi być pierścionka, może być bransoletka, albo w ogóle bez niczego, liczy się dla niej sam fakt zaręczyn), ale jednak chciałbym by to był ten jeden jedyny wyjątkowy i żeby trafił w jej gust idealnie. Mógłbym spytać jej przyjaciółkę, bo nawet wiem, że jej pokazywała jaki sobie upatrzyła, ale nie chciałbym żeby ktokolwiek wiedział co się święci. Chciałbym żeby wszyscy mieli zd****** żeby wszyscy byli zaskoczeni. Czy w tej sytuacji mogę pokierować się swoim gustem? Wiem że ona woli żółte złoto niż białe złoto i jest bardzo skromna i wolałaby delikatny pierścionek z małym kamyczkiem. Czy taka wiedza wystarczy żeby znaleźć taki, jaki jej będzie odpowiadał? Czy lepiej jednak poprosić o pomoc tę przyjaciółkę? (dodatkowy problem stanowi to, że jej przyjaciółka mnie chyba niezbyt lubi)

Gość gość
Kup cos klasycznego prosty z oczkiem zadne kwiatuszki itd. Jesli lmdziewczyna lubi jakis kolor bardzo to moze to byc pierscionek z kolorowym kamieniem tez sa ladne idz do kruka tam maja ladne modele w aparcie nie bardzo jest co wybrac

Gość gość
A przyjaciolki nie pros o pomoc bo sie wygada specjalnie lub nie a poza tym dziewczyyna bardziej doceni ze to ty sam wybrales a nie poszedles na latwizne i poprosiles jej kolezanke

Gość gość
Kup klasyk z zoltego zlota bo malo ktora kobieta lubi białe zloto i z brylantem tylko nie za małym bo pozniej dziewczyna chwali się pierścionkiem koleżankom i nawet jak jej sie bedzie podobam to one zawsze dogryza. Ja dostałam klasyczny z brylantem a koleżanka kilka mies pozniej podobny ale brylant 3 razy większy i bylo mi przykro jak każdy komentował i zachwycal sie jej poersionkiem a moim nie za bardzo

Gość gość
Czy ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Na pewno poświęć na niego kwotę okolo 2000 zl.