Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smutna

Polecane posty

Gość gość

Mialam oferte pracy znajoma mi powiedziala ze jej znajomy szuka .Poszlam na rozmowę byla to praca nie z mojej branzy , rozmowa super ,ale stwierdzilam , chyba nie oddzwoni bo powiedzial ze nie jestem pewna wystraszona .Oczywiscie mowilam ze to nie moja branza .On ze bede miec szkolenie .Po paru zdaniach zadzwonil zr zaprasxa na szkolenie , ja ze oddzwonie zachwile bo jestem w pracy ze jestem zaskovzona ze wogole zadzwonil .Ok pojechalam na to szkolenie ale bylam przerazona jestem osoba polecona ptesja byla czy ja wogole sobie dam rady Przyjeli mnir super ze mi pomoga po szkoleniu ptzygotuja do egzaminu .Ful nauki i ten szef ze jestem przerazona .Umowilismy sie na kolejny dzien szkolenia a ja rano zadz ze to nie jest praca dla mnie z ciezkim servem on prubowal jakos mnie zmotywowac ale zakonczylismy rozmowe.Mialam caly dzien takiego kaca moralnwgo masakra.Zaluje bo praca w fajnych tylko przerazilam sie ze nie naucze sie tego wszystkiego a wkoncu ktos mnie polecil ,chyba brak mi wiary w siebie tylko obciach.Chodze zdolowana ze moglam spróbować ze szefostwo super chcieli mnie przyjac a ja taki num wywinelam .Moj facet uwaza ze nie powinnam sie wyglupiac bo chcialam isc do tego szefa ptzeprosic zeby dal mi szanse .Myslicie ze bym sie wyglupila ?????

Gość gość
sory za literowke

Gość gość
ech... nie wierzę w sibie. chyba zostanę striptizerką

Gość gość
to była praca w agencji towrzyskej. Nawet bzykać sei nie umie...

Gość gość
czy nie ma tu powaznych osob do rozmowy?

Gość gość
szkoda że nie podałaś szczegółów tej pracy.