Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mad90

Laptop Lenovo

Polecane posty

Witam wszystkich jestem nowa i nie wiem czy dobrze trafiłam, ale plisss help me... Strasznie spodobał mi się Lenovo Z51-70, leżał sobie ładnie na pułeczce w salonie sferis oświecony lampkami i tak na mnie patrzył... mmm :P Co myślicie o tym Lenovo ? Może ktoś go ma > Z góry dzięki za pomoc

Myślę, że jest to bardzo dobry laptop w tym przedziale cenowym :) Ma on dysk SSHD dzięki temu masz szybki i łatwy dostęp do danych :) Rozdzielczość Full HD z antyodblaskową matrycą. Bateria jest wydajna, dobre wykonanie- aluminiowa obudowa :D Skoro na Ciebie patrzył to znak :D Ogólnie polecam :)

Zgłaszam się, ja mam:D i sprawuje się bardzo dobrze. Z tego co pamiętam to wahałam się jeszcze nad modelem della, bo też mi się spodobał ale on był o tysiaka droższy i jak się pkazało kompletnie mi nie potrzeby, bo typowy do gier (a ostatnio w coś grałam jakieś 10 lat temu:D)Generalnie polecam zebyś się do nich wybrała, bo panowie dopasowli komputer do moich potrzeb, a nie tylko byle coś sprzedać

Gość pedrodon
Hej, myślę że to jedna z lepszych marek komputerów przenośnych.Ja sam posiadam Lenovo kupiłem na avans.pl tam masz ceny dużo tańsze niż w sklepach stacjonarnych, zobacz sobie bo mają różne modele, ładne designy, myślę że to jedne z smuklejszych i twardych laptopów na dobrych podzespołach, w avans Ci wszystko o nim powiedza, a na tej stronie możesz poczytać sobie opinie.

Gość gość
Lenovo to najgorsze s****wo jakie moze byc. Sam mam lapka tej firmy i5 czyli taki przecietniak i takiego zalosnego sprzet dawno nie widzialem. Od pierwszego dnia cala masa problemow po pierwsze zalosne wykonczenie materialowe jakies dziwaczne luzy klawiszy touchpada niby to norma. O wrecz zenujacym poziomie wsparcia sterownikow to szkoda pisac. Czekam az sie zepsuje i nigdy wiecej nie chce ogladac tych badziewnych laptopow.

Gość pędraczkowa80
ja wlasnie kupilam tego laptopa synowi w ME z okazji zblizajacej sie "tragedii" - 1 wrzesnia. i zadowolony bardzo;)

Gość giero
Użytkuje już jakiś czas i jestem zadowolony, udało mi się skorzystać z fajnej promocji w sferisie. Polecam