Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis na obiad fasola z puszki, jajko z Biedry i na deser zubr z Lidla

Polecane posty

Gość gość

to pisalem ja Bingol, moje menu warte 6 zlote

Gość gość
bingolowi to mozesz jaja lizac :D nie dorównasz jemu nigdy , idź wpiepszaj swoje kotlety z pparyki i jarmuz emigracyjny szczurze:D

Gość gość
haha, ale fajnie, to faktycznie menu tego prymitywa, tye ze mogles dodac ze fasola z Kauflandu albo Netto bo koles oszczedny a jaj pajacu to daj do wylizania krowie z pobliskiego pgr, fuj oblesny typ!

Gość gość
Fasole to wy macie w UKa kiblomyje po wsbzdecie :D bueheeeeeee:D ja mam pyszne mięsko i mleko od polskiego rolnika i kartofelki

Gość gość
A piwo to ja piję Warka strong bo bardziej ttxepue po neuronsch d***myje

Gość gość
Żuberek jest pyszny, nie to co szczochy fosters, Guinness czy jakies smierdzace ale. Fasola z puszki, to przecież ulubione danie dopomyjów w uka he he he

Gość gość
Ciekawe ktory polaczek w UK pije inne niz polskie piwa. Nigdy nie jadlem fasolki doopomyju buehehe co za tepak mysli ze w UK nie ma PL sklepow. Taaa pewnie zaraz napisze ze wszystko przeterminowane - przez ponad 5 lat kupuje polskie zarcie i alko i nigdy nie zauwazylem np zlego smaku i tez nigdy sie nie zatrulem np

Gość gość
Golodupny wuefisto,od razu widac, zes nigdzie nie byl i niczego nie probowal , skoro guinessa i ale porownujesz do jakiegos zubra :D Z kazdymi swoimi wypocinami utwierdzasz mnie w przekonaniu , ze za granica Pl to ty byles jedynie palcem po mapie :P

Gość gość
Swinio widać jakim jesteś antypolskim śmieciem skoro smakuje w Guinnessie i piwach ale. ŻUBEREK jest pyszny mniam

Gość gość
Dokładnie zurek pycha ze skwareczkami i jajeczkiem mmm :) a nie jakis jarmuz dwa kurki i grzyb w lazience heheeeee :D

Gość gość
jajko z Biedry ? Hahah co za tepa emigracyjna c***a. ja mam jaja od polskich kur z wolnego wybiegu na zielonej trawce, kurka zjada sobie co chce najlepsze i gospodarz jeszcze w kurniku ziarna im dosypie, pycha, a ty kupujesz jakis drugi sort w tesco sklepie dla niedaków:D a w uka jak sie dzieci pyta skad sie bierze jajko to odpowiadają ze z tesco :D BUAŁAHAAAAAAAAAAA beke mam w was jak cholera.

Gość gość
A skad takie jajko trafia do Tesco?

Gość gość
gospodarz ziarna dosypuje i jajeczko zdrowe, No to zes trafil, moj tata mieszka w miescie ale ma dzialke a ziarna sie kupuje wiesz o tym? No i to tez chemia?Jestes bezgranicznym debilem i gowno wiesz