Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzeczamy się, brak seksu

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, z reguly nie piszę na forach, ale już nie wiem co robić. Związałam się z facetem 31 letnim. Zamieszkałam u niego. Wydawało się, że wszystko jest ok, jest fajnym facetem, zależy mi na nim, ale jest bardzo chłodny emocjonalnie, władczy, neguje prawie każdą moją wypowiedź. Nie lubi się całować, gdy próbuje go namiętnie pocałować dmucha mi w usta, albo gryzie w wargę. Nie pieści mnie, nie lubi seksu i mówi, że jedynie o seksie z nim rozmawiam. Leżę przy nim nago, nie robi nic. Wchodzę do pokoju w seksownej bieliźnie nie robi to na nim wrażenia. Stwiedził, że jestem z nim tylko dla seksu. Potrafi zabrać mi ręce od siebie gdy zaczynam go dotykać. Oblęd. Kłócimy się praktycznie o tylko o to, a wtedy krzyczy że zrywa, nie odpisuje na wiadomości, nie odbiera telefonu. Wraca do domu i nie rozmawia ze mną, ja biegam wokół niego a on nic, mówi daj mi spokój chce być sam, po kilku dniach mu przechodzi i znowu jest to samo. Usilnie wmawia mi, że mu nie ufam. Tylo te sprzeczki roztrajają mnie nerwowo. Chodzę przybita. Nie jestem święta, ale już nie wiem co robić?

Gość gość
nawet ostatnio się tydzień nie myłam by poczuł moje feromony i .. nic nie działa i to na niego. tak dłużej już żyć nie umiem. może tu poznam na tym forum namiętnego , chętnego , obdarzonego szczodrze faceta?

Gość gość
Facet jest po prostu aseksualny, a Ty jako chcąca seksu nie zrozumiesz takich ludzi. Jeśli chcesz uprawiać seks to zerwij z nim, bo nie wytrzymasz tej wstrzemięźliwości

Gość gość
Może faceci po 30stce tak maja. Mój maz ma 30 i zero ochoty na seks. Każdy mój rówieśnik czyli 25 latek chciałby mnie ciupciac aż miło, wybralam męża,dojrzałego człowieka licząc na fajne doznania, tymczasem on wiecznie nie ma siły i ochoty,na pewno mnie nie zdradza,bo ma libido jak żółw :-(może poszukaj kochanka? Nie wychodz za niego, bo po ślubie będzie gorzej...

Gość gość
Byłam w związku z facetem 33letnim. I chciało mu się. A tu nic. W dodatku po każdej sprzeczce zrywa ze mną, zrobił to znowu. I nie odzywa się wyszedł z domu. Latam za nim. Pisze, dzwonie. Zero reakcji. Jestem załamana.

Gość gość
Może ma borderline

Gość gość
26cm i włochate kule

Gość gość
Nie ma problemów z psychiką.

Gość gość
a ma sprzęt z najwyższej półki tylko użyć go nie chce wobec mnie.

Gość gość
Widzę same dzieci na forum. Nie wiem jakiej jakości ma sprzęt twój facet, zostaw takie komentare dla siebie.

Gość gość
dmucha ci w usta zamiast całować? przerabiałam to, pomyśl co będzie za 5 lat. będzie się obrażał i fochał co chwile, a po ślubie co? obrazi sie za coś i co rozwód? to że ma 31 lat nie oznacza że jest dojrzały, bo ten twój jak naburmuszona panienka się zachowuje, to uciekanie od seksu...bardzo by mnie zaniepokoiło...może jest gejem.

To chyba nie jest normalna relacja, widać, że nie ma szacunku dla Ciebie i nie umie sobie radzić z własnymi emocjami. Jeśli chcesz to ratować, to możesz czas na wspólna terapię? Takowe prowadzone są w klinikach w całej Polsce np. w Warszawie w Psychomedic.pl, tylko jest jeden warunek, musi być wola poprawy z obu stron...