Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi rodzice też zazdroszczą wszystkiego sąsiadom?nawet dzieci?

Polecane posty

Gość gość

czy wasi rodzice też zazdroszczą wszystkiego sąsiadom?nawet dzieci?

Gość gość
Ja jestem z tych co nikogo nie zna.

Gość gość
Bo moja babcia i mama oraz ojciec cale zycie wychwalaja obcych ludzi i zawsze uważają ,że sąsiedzi maja wszystko fajniejsze,Najbardziej ich boli to ,że córki sąsiadki są mądre i dobrze się uczą a do tego są ładne.Sąsiadki nie cierpią bo ona ich ciągle obgaduje. Moja mama często mówi z taka zawiścią:"ZOBACZYMY JAKICH CHŁOPAKÓW BĘDA MIALY CÓRKI JAŚKI.PEWNIE NAJLEPSZE PARTIE SIE IM TRAFIĄ BO ONI TACY UDANI WE WSZYSTKIM" Matka zniesc nie moze ,że jej dzieci się nie udały(czyli ja i brat) Ja zyje bez ślubu a brat nie ma pracy ,a to największy policzek dla matki takiej jak ona -czyli wg ludzi prawie idealnej (wykształcona,na stanowisku,porządna ,bardzo pobożna). Ona ostatnio jak byl u nas ksiądz po kolędzie ,to aż z zawiści czerwona sie zrobila ,bo ksiądz chwalil córki sąsiadów,u których wczesniej byl z wizytą .Mówil ,że takie udały sie super dzieci tej sąsiadce, bo on je uczy i wie ,że sie super uczą i są porządne. Potem jak wyszedł to ciągle tylko o tym mówila i powtarzala jakie udane te dzieci ma sasiadka ,że nawet ksiądz powiedzial ..i dzis tez do tego wracala i PODSŁUCHALAM jak opowiadala do babci mojej tak" PAMIETASZ JAK KSIĄDZ MACIEK CHWALIL MARZENE I KASKE DO NAS...JAKIE TO UDANE ITD..ALE JASKA SIE PEWNIE CIESZY ,ZE MA TAKIE SUPER UDANE DZIECI....POPATRZ JAK TO SIE JEJ ULOZYLO ....JAKIE WSZYSTKO MA UDANE ..NIE TO CO U NAS.." Aż mi sie smutno zrobiło....

Gość gość
Ha ha ha ale uśmiała się powiedz mamie że mogła sobie takie cudowne dzieci urodzić a nie teraz zrzędzić i narzekać

Gość gość
Większosc rodziców zazdrości innym piekniejszych ,lepszych i zdolniejszych dzieci.To chyba norma.To ludzkie przecież. Ja tez zazdroszczę kooleżance z pracy ,że jej córka studiuje medycyne ,a nie jak moja zarządzanie.Wolałabym ,żeby córka miała prestizowe studia ,ale co zrobie?Nic.Muszę sie z tym pogodzić.

Gość gość
HEHEHE