Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma gorszej pracy niż PRZEDSTWICIEL HANDLOWY

Polecane posty

Gość gość

Pod telefonem 24 h na dobę, cały tydzień. Meczące podróże samodem. Udawanie każdego dnia miłego i odwiedzanie klientów. Szukanie nowych klientów. G*******e pieniądze 2 tysiaki. Zygac się chce:-( Ktos ma gorszą robotę?

Gość gość echhh
Mam taką sama prace tylko jeszcze marketing produktu ogarniecie stron internetowych oczywiście telefony i wizja firmy wyjazdy pokazy. I klient musi być potem pretensje do mnie że klienci nie chcą kupić badziewnego produktu. Eeechh i to za minimum na czarno. 1300:/ Pracuje do końca kwietnia i zostawiam ich z tym majdanem.

Gość gość
tez szukam innej pracy, rzygam tą robotą. Myślałam ze to inaczej wygląda a po 4 miesiącach mam tego dosyć. G*******e pieniądze a człowiek nie ma zycia prywatnego, ciagle chodzi z telefonem. Pieprzyć taką robotę.

Gość gość
powiem ci szczerze że mam tej roboty tak dosyć ze zwolniałabym się z dnia nad dzień i nie czekała do momentu jak znajdę inną. Kto wie czy tak się nie stanie, bo wysiadam nerwowo.

Gość gość
Wiem doskonale jak to jest. Byle do piątku. ;-) Damy rade jeszcze msc.

Gość gość
Pracowalam kiedys jako telemarketer i umawialam spotkania dla agenta ubezpieczeniowego. Placone mialam tylko jak agent sprzedal polise:-/ ... Wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk, do tego brak zrozumirnia ze strony szefa, jakies pachnace sekciarstwem sposoby motywowania, klienci nie mili i agresywnie nastawieni. Najgorsza robota ever.

Gość gość
To zależy jaka branża. Mój znajomy pracuje w branży budowlanej, zarabia ok 6000 zł m-cznie, premia roczna kolejne 20000 zł, samochód firmowy co 2-3 lata nowy z salonu, do własnej dyspozycji za jedyne 100 zł m-cznie. Może 1 raz w tygodniu delegacja,a tak co jakiś czas wyjazd słuzbowy= popijawa z ważniejszymi klientami. Żyć nie umierać.